3 απλοί τρόποι να είσαι στο τώρα.

Φαντάζομαι πως κι εσύ ζεις μια ζωή απαιτητική με ταχύτατους ρυθμούς! Και σίγουρα αυτό θα σε δυσκολεύει να μένεις στο τώρα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να μην χάνεσαι σε σκέψεις του χθες και του αύριο.

Καταρχάς, μια καλή πρακτική είναι να επικεντρώνεσαι στην αναπνοή σου. Με τη βοήθεια της αναπνοής, μπορείς να συγκεντρωθείς και να επανέλθεις στο παρόν, σταματώντας τη ροή των σκέψεων σου και επαναφέροντας την προσοχή σου στο δωμάτιο και το σώμα σου.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις μια δραστηριότητα που σου αρέσει και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτήν. Όταν είσαι εστιασμένος σε αυτό που κάνεις είσαι πιο παρών και απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή.

Τέλος, μπορείς να εξασκηθείς στη μελέτη της μετάβασης. Αυτό σημαίνει να επικεντρώνεις την προσοχή σου στη μετάβαση από μια δραστηριότητα σε μια άλλη. Ουσιαστικά μαθαίνεις να αφαιρείς την προσοχή σου από την προηγούμενη δραστηριότητα και να εστιάσεις στην επόμενη, στο εδώ και τώρα.

Συνολικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να είσαι στο τώρα και να μην χάνεσαι. Με πρακτικές όπως η αναπνοή, η εστίαση στη δραστηριότητά σου και η εξάσκηση στην μελέτη της μετάβασης, μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τη ζωή σου και να είσαι συνδεδεμένος με το παρόν σου!

Να ζεις με πάθος!


Μανώλης

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης