Αδυνάτισμα με Life coaching γιατί το αδυνάτισμα είναι θέμα μυαλού


Το αδυνάτισμα απασχολεί πολλού ανθρώπους. 

Η παχυσαρκία είναι μια σύγχρονη ασθένεια. Για την ακρίβεια τα ποσοστά παχυσαρκίας για τους ενήλικες ξεπερνούν  το 15%. Είναι εκπληκτικά μεγάλο αυτός ο αριθμός. Ωστόσο, εάν παρατήρησες δεν έγραψα τυχαία τη λέξη ασθένεια. Βασικά, εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές πίσω από τα πολλά κιλά και την ανάγκη ενός ανθρώπου για αδυνάτισμα κρύβεται μια εσωτερική διαταραχή. Με απλά λόγια το αδυνάτισμα είναι ένα παιχνίδι μυαλού.

Εάν φλερτάρεις τα παλιά σου ρούχα, το παλιό σου σώμα, την ευεξία ενός παιδιού και την ομορφιά ενός αδύνατου σώματος, τότε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι με τα κιλά σου, και να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με το μυαλό σου. 

Είναι πολύ σημαντικό εάν θέλεις να αδυνατίσεις να κάνεις διατροφή, γυμναστική και να ενυδατώνεσαι σωστά. Πόσοι άνθρωποι είτε ακολουθούν ένα πρόγραμμα από διατροφολόγο είτε ακολουθούν το πρόγραμμα από γυμναστή και τελικά δεν καταφέρνουν να αδυνατίσουν;

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα συμφωνήσεις. Όσο και εάν θέλεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα είτε διατροφής είτε γυμναστικής υπάρχει μέσα σου μια έντονη φωνούλα που δε σε αφήνει. 

Έτσι ενώ κάνεις το καλύτερο που μπορείς, καθημερινά αντί να έρχεται όλο και πιο κοντά στη ουσία γίνεται όλο και πιο θολή ιδέα. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Πίσω από το αδυνάτισμα κρύβεται ένα παιχνίδι μυαλού. 

Πίσω από το αδυνάτισμα κρύβεται ένα συναίσθημα που δεν είχες πάρει απόφαση να το διαχειριστείς είτε δεν είχες την επίγνωση αυτού είτε για κάποιο δικό σου μοναδικό λόγο.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Τι σημαίνει αυτό για σένα. Αντί να απογοητεύεσαι αποτυγχάνοντας να αδυνατίσεις απλά κάνε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες. 

Ξέρεις τι ρωτώ τους ανθρώπους που κάνουμε WYS NLP Life Coaching; Εάν ένιωθες χαρούμενος, ήρεμος και πετυχημένος θα ένιωθες την ανάγκη να τρως λαίμαργα; Δεν έχει υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος που να μου απάντησε ναι. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλεις η ιδέα για αδυνάτισμα να γίνει πραγματικότητα, σταμάτησε να ασχολείσαι με το τι τρως και πόσο κινείσαι και ξεκίνα να ασχολείσαι με το τι νιώθεις.

Δεν εννοώ ότι δεν είναι σημαντικό να κάνεις την κατάλληλη διατροφή και να κάνεις γυμναστική. Αυτό που εννοώ είναι ότι πρέπει να ξεκινήσεις από το τι νιώθεις και μετά οι διατροφικές σου συνήθειες καθώς και η όρεξη για γυμναστική θα είναι μια διαδικασία που θα βγει από μέσα σου.

Κάνε το αδυνάτισμα μια ευχάριστη διαδικασία αλλιώς θα πονέσεις τόσο πολύ που πιθανόν κάποια στιγμή να σιχαθείς τη διαδικασία και να μην αδυνατίσεις ποτέ. Και για να κάνεις το αδυνάτισμα ευχάριστο που σημαίνει να απολαμβάνεις τη διατροφή που θα σου δίνει ο διατροφολόγος σου ή τη γυμναστική του personal trainer είναι απαραίτητο να ασχοληθείς με το μυαλό σου.

Κάνε το πρώτο βήμα απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις :

Τι νιώθω;

Ποιο συναίσθημα προσδοκώ να καλύψω με το φαγητό;

Τι σημαίνει για μένα η λέξη αδυνάτισμα;

Όταν απαντήσεις τις παραπάνω ερωτήσεις με χαρτί και στυλό θα έχεις κάνει ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση που είναι η επίγνωση. 

Το καλύτερο αδυνάτισμα αφορά τις αρνητικές σκέψεις!

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να Ζεις με πάθος.!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!