Η δύναμη της πρακτικής

Η επιτυχία, η εσωτερική ολοκλήρωση και η ευτυχία δεν συμβαίνουν έτσι απλά.

Αυτά είναι τα καλύτερα στοιχεία της ζωής σου και τα δημιουργείς εσύ. Συχνά βλέπεις ανθρώπους στη ζωή σου που καταφέρνουν τους στόχους τους και τους θεωρείς απλά τυχερούς. 

Αυτό που δεν βλέπεις  είναι η τεράστια  αφοσίωση και η πειθαρχία που έχουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι  με τις  έκτακτες καταστάσεις που μπορεί να τους ανατρέψουν τα σχέδια. Εσύ βλέπεις μόνο το τελικό αποτέλεσμα.


Για να πετύχεις τα όνειρα σου ίσως να χρειάζεται να κάνεις κάποιες θυσίες και πληρώσεις  το τίμημα από την πλευρά της αφοσίωσης και του αυτο-ελέγχου. 

Είναι ο καλύτερος μεταξύ μας που το κάνει να φαίνεται εύκολο. Είναι σαν τους κύκνους που τους βλέπεις να διασχίζουν αβίαστα και ακοπίαστα σε απόλυτη σειρά, ο ένας πίσω από τον άλλον, αλλά αυτό που δεν μπορείς να δεις είναι η προσπάθεια που καταβάλουν κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις  εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου είναι η καθημερινή πρακτική. Πολλές είναι οι φορές στη ζωή που  θα σου χτυπήσουν την πόρτα απροσδόκητες προκλήσεις, αλλά πάλι, έτσι είναι η ζωή. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια σειρά από πρακτικές που θα σε κρατήσουν σε μια θετική κατάσταση, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Πρακτικές που θα σε έχουν στην καλύτερη κατάσταση σου, περιλαμβάνουν μια πρωινή καταγραφή των συναισθημάτων σου, των σκέψεων σου, και της ευγνωμοσύνης σου για όλα αυτά που έχεις στη ζωή σου. 

Να παίρνεις ένα καλό πρωινό, να ακούς καλή μουσική που όχι μόνο σε ενεργοποιεί, αλλά κάνει την καθημερινότητα και τη ζωή σου πιο όμορφη. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στον στόχο σου. Όποιος και να είναι αυτός, μικρός ή μεγάλος.

Η επιτυχία η χαρά και η εσωτερική γαλήνη δεν εμφανίζονται απλά από μόνες τους. Χρειάζεται να τις δημιουργήσεις. Βρες τις δικές σου πρακτικές και μείνε συνεπής σε αυτές. 

Έπειτα βγες στον όμορφο κόσμο και ΛΑΜΨΕ!

Nα θυμάσαι είσαι υπέροχος.!

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος.!

 

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!