Πώς να γίνεις καλύτερος στην ζωή σου

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik

Η ζωή είναι μια δεξιότητα. Και όπως κάθε άλλη δεξιότητα, μόλις γνωρίσεις τους βασικούς κανόνες και βρεις  χρόνο για  πρακτική, μπορείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Προτείνω 3 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις  για να πάρεις το καλύτερο από τη ζωή:


Είναι πραγματικά εύκολο να ξεχαστείς στην καθημερινότητα και να αγνοήσεις όλα τα υπέροχα που που σου δίνει η ζωή. Μερικοί άνθρωποι έχουν χάσει ολόκληρες δεκαετίες με αυτόν τον τρόπο. 

Και ποτέ δεν τις αναπλήρωσαν. Σε ένα τετράδιο κάθε πρωί, πριν ακόμα βγεις για να ξεκινήσεις την ημέρα σου,  σκέψου και κατέγραψε ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να επιτύχεις εκείνη την ημέρα, μικροί ή μεγάλοι, σημείωσε τι μαθήματα έχεις πάρει από την προηγούμενη ημέρα. Μάθε από τα λάθη σου.

 

Μεγαλώνοντας όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ ότι όσο πιο πολύ δίνεις στη ζωή, τόσο περισσότερο επιστρέφει σε σένα. 

Κάποια στιγμή σε μια συζήτηση για το πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε τους στόχους μας κάποιος με ρώτησε “Αλλά γιατί το να βάζουμε στόχους είναι τόσο σημαντικό, όταν η ζωή μπορεί να είναι τόσο αβέβαιη;» και η  απάντηση μου ήταν ότι: ” επειδή η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε  το καλύτερο δυνατόν. 

Θέσε τους στόχους σου. Κάνε τα σχέδια σου. Ανέλαβε δράση και να κυνήγα τα όνειρα σου. Αυτό σημαίνει να έχεις  προσωπική ευθύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Αλλά από τη στιγμή που έχεις κάνει το καλύτερο σου – άστο να κυλήσει και η ζωή θα κάνει τα υπόλοιπα. “

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Παίρνουμε τη ζωή στα σοβαρά. Αλλά στο τέλος της ζωής μας είμαστε όλοι ίδιοι. Όλοι καταλήγουμε στο ίδιο σημείο. 

Δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, με εξουσία ή όχι και δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα ζήσεις, ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική πορεία ζωής, αλλά είμαστε εξίσου σημαντικοί. 

Γι’ αυτό λοιπόν ας μην την παίρνεις και πολύ σοβαρά. Να κάνεις το καλύτερο δυνατό, αλλά ας απολαύσεις την διαδρομή.

Nα θυμάσαι είσαι υπέροχος.!

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος.!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!