Δημιούργησε σχέση εμπιστοσύνης (Rapport) με NLP

Δημιούργησε σχέση εμπιστοσύνης (Rapport) με NLP

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik


Πόσο σημαντική είναι η αρμονική σχέση (Rapport) στην πώληση και γιατί;

Είναι ζωτικής σημασίας επειδή χωρίς αυτή δεν θα είσαι επικοινωνιακός για τον άλλον.

Εάν δεν χτίσεις καλή αρμονική σχέση (rapport) με κάποιον πολύ σπάνια θ’ αγοράσουν από σένα. Εάν γνωρίζεις πώς να χτίζεις αρμονική σχέση θα είσαι σε θέση να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης.

Το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα στην τέχνη της επιρροής των ανθρώπων, είναι να τους οδηγήσεις. Εάν είσαι ειδικός στο να χτίζεις αρμονικές σχέσεις (rapport – άρα είσαι γνώστης του NLP) επίσης γνωρίζεις πώς να σπας την αρμονική σχέση (rapport) που  είναι και αυτό σημαντικό. Ωστόσο είναι σημαντικό και αυτό, μόνο όταν γνωρίζεις πώς να τη χτίσεις ξανά και για έναν συγκεκριμένο σκοπό.
Εάν δυσκολεύεσαι να βαθμονομήσεις τους ανθρώπους δεν θα μπορέσεις να τους πεις πότε έχουν χτίσει ή σπάσει την αρμονική σχέση

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Έτσι η ερώτηση μου για σένα είναι η εξής :

Εάν είσαι έγκαιρα γνώστης των παραπάνω, τότε ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας σου;

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Προτού πει όχι ο υποψήφιος σ’ εσένα, πες εσύ ναι στη γνώση που θα σου επιτρέψει ν’ ανακαλύψεις το υποψήφιο σου…

30 λεπτά δωρεάν συνάντηση γνωριμίας κάνοντας κλικ ΕΔΩ, με στόχο να κάνεις τη διαφορά τόσο στις πωλήσεις όσο και στη ζωή σου!

Η ποιότητα της ζωή μας είναι ανάλογη της ποιότητας της επικοινωνίας μας!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!