Πάρε τον έλεγχο της ζωή σου, τώρα!


Κερδίζοντας χρήματα…

 

Τώρα ίσως να παραξενεύτηκες και να αναρωτιέσαι : Πως θα συμβεί;

Καθώς γράφω αυτό το κείμενο θυμάμαι μια ιστορία ενός ψαρά. Ο Βαγγέλης επένδυσε εκατοντάδες ευρώ  για να πάρει τον καλύτερο εξοπλισμό, και εκπαίδευση. Αφιέρωσε πολλά χρόνια και χρήματα για να είναι σε θέση να βουτήξει σε βάθος πολλών μέτρων. 

Με τη λαχτάρα και την επιμονή του τα κατάφερε. Βούτηξε και μετά από πολλές ώρες ανέβηκε χωρίς ψάρια στα χέρια του. Άρχισε να ξεφυσάει και απογοητευμένος περίμενε να ξεκουραστεί ενώ παράλληλη απολάμβανε την όμορφη ανατολή.

Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι δίπλα του υπάρχουν αρκετά ψάρια.

Και σε ρωτώ :

Πόσες φορές οι άνθρωποι ψάχνουμε την ευκαιρία, τη λύση σε κάτι που είναι μακριά από εμάς;  Και προσπαθούμε.. Και προσπαθούμε… Και προσπαθούμε…

Αυτή η λύση συνήθως είναι δίπλα. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε εστιασμένοι στο γεγονός που έχουμε ονομάσει πρόβλημα και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τη λύση.

Είμαι σίγουρος ότι τώρα γνωρίζεις τι να κάνεις για ν’ αυξήσεις το εισόδημα σου. Κάντο λέγοντας τη δική σου ιστορία, χρησιμοποιώντας τη γνώση που ήδη έχεις ή μοιράζοντας δώρα… Το μόνο απαραίτητο είναι να κάνεις κάτι που αγαπάς που να εξασφαλίζει προσδίδει αξία στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο  μπορείς να δημιουργήσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Απέλυσε τους φόβους σου, τις δικαιολογίες του μυαλού σου και τον εργοδότη σου λέγοντας του :

Επιλέγω να δημιουργήσω το δρόμο για να ζήσω τα δικά μου όνειρα και όχι το δρόμο για τα δικά σου!

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για εσένα;

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο