Πώς να παραμείνεις κινητοποιημένος για να πετύχεις όσα θέλεις στη ζωή

Εάν θέλεις να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα στη ζωή σου χρειάζεται να ανακαλύψεις έναν τρόπο για να παραμείνεις κινητοποιημένος. Η αναβλητικότητα φέρνει στασιμότητα και η στασιμότητα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει θάνατος. Παρακολούθησε με πολύ προσοχή το παρακάτω video και εφάρμοσε όσα πιο πολλά μπορείς για να παραμείνεις κινητοποιημένος έτσι ώστε να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.


Εάν παρατηρήσεις όλα στη φύση είναι σε κίνηση. Τίποτα δεν είναι στατικό. Το είχες σκεφτεί ποτέ ξανά αυτό; Είναι τυχαίο νομίζεις; Για ποιο λόγο τα πάντα κινούνται; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραμείνεις κινητοποιημένος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να παράγεις αποτελέσματα. Εάν δεν κάνεις κάτι τότε δε θα γίνει τίποτα. Εάν δεν το κάνεις εσύ για σένα τότε ποιος θα το κάνει;

Πολλοί άνθρωποι, περιμένουν την κυβέρνηση, την οικογένεια, τους φίλους αλλά είναι έτσι; Όχι βέβαια! Εσύ πρέπει να το κάνεις γιατί μόνο εσένα ενδιαφέρει. Σκέψου τι θα χάσεις εάν δεν παραμείνεις κινητοποιημένος.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν κάνοντας το πρώτο βήμα. Όλα όσα διαβάζεις  στο άρθρο αφορούν το πρώτο μεγάλο βήμα που πρέπει να κάνεις. Είμαι σίγουρος πως κάποια από αυτά τα γνώριζες ήδη, αλλά όπως ήδη ξέρεις δε παίζει ρόλο τι γνωρίζεις ούτε πόσα γνωρίζεις. Αυτό που θα καθορίσει τη ζωή σου, είναι το πόσα εφαρμόζεις από όλα όσα γνωρίζεις. Για αυτό το λόγο σου προτείνω να μην προσπεράσεις αυτό το άρθρο,  ακόμη και εάν πολλά ήδη τα ξέρεις. Δες το σαν αφορμή για να θυμηθείς αυτά που ξέρεις και σαν σημάδι για να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις από σήμερα βήμα προς βήμα ότι χρειάζεται για να παραμείνεις κινητοποιημένος.


Για να παραμείνεις κινητοποιημένος  χρειάζεται να γράψεις τους στόχους. Όχι απλά τους στόχους σου. Τους στόχους που πραγματικά αγαπάς στη ζωή σου. Τι θέλεις; Τι σε κάνεις ευτυχισμένο; Αυτό τώρα που θα σε κάνει να μείνεις εξαιρετικά κινητοποιημένος είναι να ανακαλύψεις τους λόγους που θέλεις τους στόχους που έχεις ορίσει. Γιατί θέλεις αυτούς τους στόχους;

Όταν απαντήσεις το γιατί τότε  ο βαθμός της απόφασης να παραμείνεις κινητοποιημένος θα είναι εξαιρετικά υψηλός! 

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!