Πώς να παραμείνεις κινητοποιημένος για να πετύχεις όσα θέλεις στη ζωή

Εάν θέλεις να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα στη ζωή σου χρειάζεται να ανακαλύψεις έναν τρόπο για να παραμείνεις κινητοποιημένος. Η αναβλητικότητα φέρνει στασιμότητα και η στασιμότητα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει θάνατος. Παρακολούθησε με πολύ προσοχή το παρακάτω video και εφάρμοσε όσα πιο πολλά μπορείς για να παραμείνεις κινητοποιημένος έτσι ώστε να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μάθε να παραμένεις κινητοποιημένος!

Εάν παρατηρήσεις όλα στη φύση είναι σε κίνηση. Τίποτα δεν είναι στατικό. Το είχες σκεφτεί ποτέ ξανά αυτό; Είναι τυχαίο νομίζεις; Για ποιο λόγο τα πάντα κινούνται; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραμείνεις κινητοποιημένος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να παράγεις αποτελέσματα. Εάν δεν κάνεις κάτι τότε δε θα γίνει τίποτα. Εάν δεν το κάνεις εσύ για εσένα τότε ποιος θα το κάνει;

Πολλοί άνθρωποι περιμένουν την κυβέρνηση, την οικογένεια, τους φίλους αλλά είναι έτσι; Όχι βέβαια! Εσύ πρέπει να το κάνεις γιατί μόνο εσένα ενδιαφέρει. Σκέψου τι θα χάσεις εάν δεν παραμείνεις κινητοποιημένος.

Όλα όσα ανάφερες στο video είναι αρκετά για να παραμείνω κινητοποιημένος;

Όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν κάνοντας το πρώτο βήμα. Όλα όσα είδες στο video αφορούν το πρώτο μεγάλο βήμα που πρέπει να κάνεις. Είμαι σίγουρος πως κάποια από αυτά τα γνώριζες ήδη αλλά όπως ήδη ξέρεις δε παίζει ρόλο τι γνωρίζεις ούτε πόσα γνωρίζεις. Αυτό που θα καθορίσει τη ζωή σου είναι το πόσα εφαρμόζεις από όλα όσα γνωρίζεις. Για αυτό το λόγο σου προτείνω να μην προσπεράσεις αυτό το video ακόμη και εάν πολλά ήδη τα ξέρεις. Δες το σαν αφορμή για να θυμηθείς αυτά που ξέρεις και σαν σημάδι για να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις από σήμερα βήμα προς βήμα ότι χρειάζεται για να παραμείνεις κινητοποιημένος.

 

Extra μυστικά για να παραμείνεις κινητοποιημένος

Όπως αναφέρθηκε και στο video χρειάζεται να γράψεις τους στόχους. Όχι απλά τους στόχους σου. Τους στόχους που πραγματικά αγαπάς στη ζωή σου. Τι θέλεις; Τι σε κάνεις ευτυχισμένο; Αυτό τώρα που θα σε κάνει να μείνεις εξαιρετικά κινητοποιημένος είναι να ανακαλύψεις τους λόγους που θέλεις τους στόχους που έχεις ορίσει. Γιατί θέλεις αυτούς τους στόχους;

Όταν απαντήσεις το γιατί τότε θα ο βαθμός της απόφασης να παραμείνεις κινητοποιημένος θα είναι εξαιρετικά υψηλός!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο