Πρώτα έρχεται η φαντασία και μετά έρχεται η πραγματικότητα

Οτιδήποτε βλέπεις γύρω σου ως αντικείμενο, υπάρχει γιατί κάποιος πριν από σένα το φαντάστηκε και μετά το υλοποίησε. Οτιδήποτε θαυμάζεις, σε κάποιον άλλο άνθρωπο, πρώτα το φαντάστηκε και μετά έκανε ό,τι χρειαζόταν για να στηρίξει αυτό το όνειρο, αυτή τη φαντασία, αυτό που «είδε» με τα εσωτερικά μάτια της ψυχής και του μυαλού του, για να το υλοποιήσει.

Έτσι λοιπόν κι εσύ. Δεν έχει νόημα να επιλέξεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές και τις προσωπικές σου αλήθειες, δεν έχει νόημα να ελέγξεις τη γλώσσα του σώματός σου και να υποστηρίξεις την ύπαρξή σου, ακόμη και με συνήθειες δύναμης και υγείας, αν δεν ξέρεις πού να κατευθύνεις όλη αυτή τη δυναμική. Αν μέσα σου δεν είναι ξεκάθαρο το τι θέλεις να αποκτήσεις, να βιώσεις και να κατακτήσεις.

Τι είναι αυτό που θέλεις να αποκτήσεις λοιπόν; Είναι κάτι υλικό (αυτοκίνητο, σπίτι, υπολογιστή κ.λπ.); Έχει να κάνει με τα οικονομικά σου; Με τις σχέσεις σου; Είναι ένα ταξίδι; Ότι κι αν είναι αυτό που θέλεις να αποκτήσεις χρειάζεται πρώτα να το φανταστείς. Να το ονειρευτείς. Να το δημιουργήσεις στο μυαλό και στην σκέψη σου.


Εάν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, θα έχεις μια αίσθηση αυτών που θέλεις να αποκτήσεις κι ένα σχέδιο δράσης για να τα καταφέρεις, όσο λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Γι’ αυτό μην αφήνεις την διαδικασία αυτή για αργότερα. Πάρε χαρτί και μολύβι, τώρα!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και Να Ζεις με Πάθος!

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!