Τι λένε επώνυμοι για το NLP;

Τι λένε επώνυμοι για το NLP;

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik

Το NLP είναι συναρπαστικό. Είχε άμεση επίδραση στην ικανότητά μου να κατανοήσω τους άλλους και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.  Επικοινωνώ μαζί τους στο δικό τους επίπεδο, ασκώντας διακριτική αλλά αποτελεσματική ηγεσία.
Πρόεδρος του UNIDO, Alexandre DeFaria

Ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός είναι σήμερα η πιο σημαντική σύνθεση γνώσεων της ανθρώπινης επικοινωνίας των τελευταίων σαράντα ετών.
Science Digest Magazine

Όποιος μαθαίνει Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό γίνεται αυτόματα ένα δαιμόνιο της επικοινωνίας.
Forbes Magazine

Ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα παντός χρήσης πρόγραμμα & τεχνολογία αυτοβελτίωσης.
Time Magazine

Ακόμα και τα μεγάλα γερμανικά κονσόρτσιουμ εκπαιδεύουν τους διευθυντές τους στον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό.
Der Spiegel Magazine


Ο NLP ίσως να είναι ο ισχυρότερος φορέας για αλλαγή που υπάρχει.
Modern Psychology Magazine

Ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός προσφέρει το δυναμικό για την επίτευξη αλλαγών δίχως τη συνηθισμένη αγωνία που συνοδεύει αυτά τα φαινόμενα… Έτσι, προσφέρει την ευκαιρία απόκτησης ευελιξίας, δημιουργικότητας και μεγαλύτερης ελευθερίας δράσης απ’ ό,τι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε…
Training and Development Journal

Οι κτηματομεσίτες και οι πωλητές χρησιμοποιούν τον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό για να βελτιώσουν τα επικοινωνιακές τους ικανότητες, και τους παρέχει περισσότερες επιλογές όταν συναντούν κάποια δύσκολη κατάσταση. 
Real Estate Today Magazine

– Το NLP είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες του εγκεφάλου.
– Το NLP εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο το οποίο κατευθύνει το δικό μας μυαλό. Μας διδάσκει πώς να κατευθύνουμε όχι μόνο τη δική μας κατάσταση και συμπεριφορά αλλά και τη κατάσταση και συμπεριφορά των άλλων. Με λίγα λόγια είναι η επιστήμη του πώς να χρησιμοποιείς το μυαλό σου με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να παράγεις τ’ αποτελέσματα που επιθυμείς.
Anthony Robbins, motivational speaker

Πώς να απελευθερωθείς μια για πάντα από τις κρίσεις πανικού! nlp μανωλης ισχακης holistic result coaching

Σταμάτα να σκέφτεσαι
ποιος παίρνει τον έπαινο!
Είναι επληκτικό αυτό που μπορείς
να πετύχεις εαν σταματήσει να
σε ενδιαφέρει!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!