Πως να κατακτήσεις την επιτυχία και να βγεις από την στασιμότητα

Έχεις κάνει τα πάντα και είσαι στο μηδέν;

Νιώθεις απογοητευμένος;

Βρίσκεσαι σε αδιέξοδο; 

Θέλεις να τα παρατήσεις αλλά κάτι σου λέει “Όχι”;

Πρόσεξε καλά:


Πρέπει να ακούσεις αυτή την φωνή μέσα σου. Είναι η φωνή της καρδιάς σου. Το ξέρω ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες. Το ξέρω ότι δεν σου άξιζε αυτό που έχεις τώρα. Το ξέρω ότι μπορεί να έχεις κουραστεί να κυνηγάς της επιτυχία.

Όμως ξέρεις κάτι, δεν μπορώ να σου πω “Σταμάτησε τώρα”, γιατί θέλεις λίγο ακόμα. Θέλεις λίγο ακόμη για να βγεις στην επιφάνεια.

Επιτυχία και αποφάσεις


Και τώρα μπορείς, όσο είσαι μέσα σου ακόμη, να φωτίσεις όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που είσαι. Να φωτίσεις όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες που έχεις. Να φωτίσεις όλες τις μικρές και μεγάλες επιτυχίες που έχεις καταφέρει. Και πάρε μια απόφαση. Συνδέσου με τον εαυτό σου και πάρε απόφαση να δεσμευτείς να αποφασίζεις. Συνήθως οι άνθρωποι αποφασίζουν να μην αποφασίζουν και η ζωή περνάει, γερνάει.

Πεθαίνουν στα 25 και τους θάβουν στα 85. Γιατί; Γιατί να μην ονειρευτείς; Γιατί να μην ζήσεις; Γιατί να μην ζήσεις τη ζωή που θέλεις και αξίζεις; Αλήθεια, ξέρεις τι αξίζεις; Ξέρεις ποιος είσαι; Ξέρεις τι πραγματικά θέλεις;

Θέλεις να αυξήσεις τα επίπεδα του πάθους, της ευτυχίας, της επιτυχίας και να νιώθεις σιγουριά;

Μπορεί να είσαι άλλος ένας άνθρωπος που φοβάσαι την αποτυχία. Δεν με νοιάζει το γιατί. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν ζεις τα όνειρα σου. Μπορεί να είσαι από αυτούς που φοβούνται την επιτυχία. Γιατί; Και τι ρόλο παίζει;

Στασιμότητα


Έχεις αναρωτηθεί τι σημαίνει αυτό για τη ζωή σου;
 Εάν όχι θα σου πω εγώ. Σημαίνει στασιμότητα. Όχι, δεν είναι τόσο απλό. Γιατί στασιμότητα σημαίνει θάνατος. Είτε το θέλεις είτε όχι, είσαι οι αποφάσεις σου, και δεν παίζει τόσο ρόλο πόσο σωστές είναι οι αποφάσεις σου, όσο το να παίρνεις αποφάσεις. Όσο πιο πολύ αποφασίζεις τόσο καλύτερος θα γίνεσαι σε αυτό.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε ποιος θέλεις να γίνεις. Αποφάσισε τι πραγματικά αξίζεις στη ζωή σου. Αποφάσισε να αναλαμβάνεις δράση ΤΩΡΑ. Και ξεκίνα να διεκδικείς αυτό που σου αξίζει.

Σταμάτα να είσαι το καλό παιδί για τους άλλους. Οι άνθρωποι δεν θα σε αγαπήσουν γιατί είσαι καλός. Οι άνθρωποι θα σε αγαπήσουν γιατί είσαι αυθεντικός.

Αγάπα τον Εαυτό σου και Ζήσε με Πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς το χαμόγελο και η θετική σου διάθεση σε οδηγεί στην ευτυχία

Πώς θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής σου αν αλλάξει η εστίαση σου;

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αλλάξεις μόνιμα την ζωή σου!

 

Συγχώρεση: Πώς να μάθεις να συγχωρείς και γιατί χρειάζεται συγχωρώ συγχώρεση

Αναζήτησε τον άνθρωπο
που θα ανυπομονείς
να συναντήσεις!

www.manolisischakis.gr

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!