Πες ΝΑΙ, σε οτιδήποτε σε οδηγεί προς τους στόχους σου

 
Όλοι γνωρίζουμε ότι ίσως από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη καθημερινή μας ζωή είναι το πώς να διατηρήσουμε την ισορροπία στη ζωή μας. Παλιότερα η ζωή ήταν πιο απλή.

Γιατί;

Γιατί οι άνθρωποι είχαν ρόλους και συγκεκριμένα πλαίσια μέσα στα οποία ενεργούσαν. Αυτό τους έδινε κατεύθυνση με αποτέλεσμα να γνωρίζουν που πηγαίνουν. Στις μέρες μας σχεδόν όλα είναι μη προβλέψιμα με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος και ανασφάλεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ή δεν γνωρίζουν τι επιθυμούν ή δεν εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλοντας να νιώθουν ότι είναι αποδεχτοί, αγαπητοί, ότι ανήκουν στην κοινωνία αναλαμβάνουν πολλούς και διαφορετικούς ρόλους και τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική τους ζωή.

φόβος ξεπερνάω Μανώλης Ισχάκης nlp life coach coaching hrc manolis

Ο βαθμός της επιθυμίας σου
θα καθορίσει το βαθμό
της επιτυχίας σου!

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ποια είναι η πραγματική σου αξία; nlp μανώλης ισχάκης holistic result coaching

Γεννήθηκες για να είσαι
Ευτυχισμένος.
Όχι για να Υποφέρεις...


Ο άνθρωπος έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων και χρειάζεται να κάνει κάτι γι’ αυτό. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και ότι πρέπει να διατηρούμε την ισορροπία στη ζωή μας.

Προσοχή : Να θυμάσαι ότι εάν δεν σου αρέσει η κατάσταση που είσαι σήμερα και θέλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτήν υπάρχει ένα λεπτό σημείο που χρειάζεται να διακρίνεις : Η αλλαγή γίνεται στιγμιαία ενώ τ’ αποτελέσματα θέλουν λίγο χρόνο για να φανούν.

Η κοινωνία αλλάζει σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς άσχετα με το εάν είναι αυτό που θέλεις εσύ ή όχι. Εάν είναι, τότε όλα καλά. Εάν δεν είναι, τότε τι κάνεις;

Υπάρχει λύση; ΝΑΙ!

Αναρωτιέμαι εάν έχεις αναλάβει την ευθύνη για τη δική σου ζωή ώστε να καθορίσεις την ποιότητα που εσύ θέλεις. Είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζεις πως τ’ αποτελέσματα στη ζωή σου είναι ανάλογα των επιλογών σου. Έτσι μπορείς να ρωτάς τον εαυτό σου :


Ωστόσο για να διασφαλίσεις την επιτυχία των επιλογών σου πρέπει όχι μόνο να καθορίσεις τι θέλεις ακριβώς σε κάθε τομέα της ζωής σου αλλά και να δημιουργήσεις ένα πλάνο επίτευξης των στόχων σου. Έτσι θα δώσεις κατεύθυνση στον εαυτό σου και θα κινητοποιηθείς.

Προσοχή: Εάν αφήσεις στην τύχη την ποιότητα της ζωής σου και δεν καθορίσεις τα όρια και τα πλαίσια που απολαμβάνεις τη ζωή τότε θα υποφέρεις. Αντίθετα ένα πάρεις τον έλεγχο εσύ και αναπτύξεις ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου σε όλους τους τομείς τότε όχι μόνο θα πετύχεις όσα θέλεις αλλά θα νιώσεις μια πληρότητα και γαλήνη που δεν φανταζόσουν ποτέ.


Πάρε στυλό και χαρτί. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται. Παρέμεινε σ’ ένα ήσυχο χώρο ώστε να μπορείς να σκεφτείς και απάντησε στις παρακάτω ρωτήσεις.

Π.χ. Να χάσω 5 κιλά, να γίνω πιο χαρούμενος, να βοηθήσω άλλους ανθρώπους κ.α.

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!