Μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και όμορφη σχέση

Μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και όμορφη σχέση

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

 

Περίληψη:

Μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και όμορφη σχέση

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις δεν είναι το πιο δυνατό σημείο των περισσότερων ανθρώπων. Είναι όμως αυτό μία αλήθεια ή είναι μια κατάσταση που διαιωνίζεται;

Γιατί συνήθως οι άνθρωποι τείνουμε να επαναλαμβάνουμε συμπεριφορές και μοτίβα των ανθρώπων με τους οποίους μεγαλώσαμε. Ή πολλές φορές μοτίβα που επαναλαμβάνει ολόκληρη η κοινωνία.

Το σίγουρο είναι ότι βιολογικά αν θέλεις, η αίσθηση του έρωτα, η αίσθηση της αγάπης, η αίσθηση του να είμαστε μαζί μπορεί να υπάρχει για πάντα.

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

 

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

Συμπληρωματικά άρθρα: 

Μερικά μυστικά για οικονομική ανάπτυξη και οικονομική ευημερία

Η δύναμη της απόρριψης και η σημασία της για την ζωή

Πώς μπορεί το γέλιο να σου αλλάξει την ζωή γρήγορα και απλά

Πώς να απελευθερώσεις τον πόνο από την καρδιά σου

Πώς να κάνεις το άγχος ένα δημιουργικό εργαλείο για την επιτυχία σου

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

evgenia-nlp

 

eykairia_nlp coaching

 

tolmi_life coaching

 

zwi_life coaching

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.)

 

Μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και όμορφη σχέση

 

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης! Αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να δίνουν πνοή στο όνειρο τους χρησιμοποιώντας το WYS System και το VAR Protocol τα οποία έχω δημιουργήσει για εκείνους που διψούν πραγματικά να παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Σχέσεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις δεν είναι το πιο δυνατό σημείο των περισσότερων ανθρώπων. Είναι όμως αυτό μία αλήθεια ή είναι μια κατάσταση που διαιωνίζεται; Γιατί συνήθως οι άνθρωποι τείνουμε να επαναλαμβάνουμε συμπεριφορές και μοτίβα των ανθρώπων με τους οποίους μεγαλώσαμε. Ή πολλές φορές μοτίβα που επαναλαμβάνει ολόκληρη η κοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι βιολογικά αν θέλεις, η αίσθηση του έρωτα, η αίσθηση της αγάπης, η αίσθηση του να είμαστε μαζί μπορεί να υπάρχει για πάντα.

Αυτό που δεν υπάρχει όμως είναι η γνώση για να μπορεί αυτό να διατηρηθεί και αν θέλεις ακόμα καλύτερα να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Τι είναι λοιπόν αυτό που συμβαίνει στους ανθρώπους; Αν παρατηρήσουμε, οι άνθρωποι, όταν ξεκινούν την σχέση είναι πολύ ερωτευμένοι. Εντάξει, δεν θα μιλήσω για εκείνες τις σχέσεις που είναι είτε από ανάγκη, είτε από συμβιβασμό, είτε από συνοικέσιο. Θα μιλήσω για εκείνες τις σχέσεις που πραγματικά οι άνθρωποι λένε “Είμαι εδώ γιατί κάτι βλέπω. Νιώθω γι' αυτόν τον άνθρωπο ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Προτού μιλήσω μου έχει απαντήσει.” Και είναι μια πολύ υπέροχη διαδικασία.

Οι σχέσεις μέσα στο χρόνο

Τι συμβαίνει όμως και με τα χρόνια αυτή η αίσθηση, αυτή η χημεία, αυτή η ένωση, αυτό το πάθος χάνεται; Αυτό που χάνεται στα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι το πάθος. Αυτό που χάνεται στα περισσότερα ζευγάρια είναι η δέσμευση να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους και μετά για την σχέση τους. Συνήθως οι άνθρωποι δεν εξελισσόμαστε κι όταν έρχεται ένας άνθρωπος στην ζωή μας τότε είναι κάτι καινούργιο. Μέσα από αυτό το καινούργιο τι γίνεται; Αυτόματα και χωρίς ούτε εμείς να το ξέρουμε υπάρχει μια εξέλιξη. Αυτή η εξέλιξη είναι αυτό που δίνει χαρά. Θέλω να θυμάσαι λοιπόν το εξής: Χαρά στην ζωή σου δεν δίνει τίποτε άλλο από την διαδικασία του να εξελίσσεσαι. Έτσι λοιπόν αυτό το καινούργιο που μπαίνει στην ζωή σου, μπορεί να είναι η σχέση που μιλάμε, μπορεί να είναι ένα αμάξι, μπορεί να είναι ένα μηχανάκι, μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Να βάλω μια παρένθεση εδώ, δεν θέλω να τα ισοπεδώσω. Αλλά θέλω να καταλάβεις ότι το καινούργιο είναι αυτό που δίνει χαρά. Βέβαια το καινούργιο της σχέσης θα κρατήσει πολύ παραπάνω από το καινούργιο μιας μηχανής ή ενός αμαξιού ή ενός ταξιδιού.

Έτσι λοιπόν αυτός ο καινούργιος ο άνθρωπος που μπαίνει στην ζωή σου, αντικειμενικά εφόσον μπαίνει μια καινούργια πληροφορία σε εσένα εσύ εξελίσσεσαι. Τι γίνεται όμως μετά από 6 ή 7 μήνες ή μετά από ένα χρόνο; Αρχίζει η μιζέρια. Γιατί; Εάν δεν βάλεις στη νοοτροπία σου την δεξιότητα της εξέλιξης τότε τι γίνεται; Θα πάρεις αυτό που είναι να πάρεις από το επίπεδο του ανθρώπου που είναι αυτός, θα εξελιχθείς μέχρι το σημείο που μπορείς να εξελιχθείς και μετά θα αρχίσει πάλι η ρουτίνα. Θα φύγει η δέσμευση σου, θα φύγει η χαρά σου, θα φύγει η δέσμευση του, θα φύγει η χαρά του και τελικά τι θα γίνει; Δεν θα υπάρχει κοινό μέλλον. Κι όταν ένα ζευγάρι δεν έχει ένα κοινό ακαταμάχητο μέλλον τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει αρχίσει η κατηφόρα.

Η ιδιότητα της εξέλιξης

Αυτό που θέλω να πω είναι πρώτα απ' όλα ξεκίνα να βάλεις στην ζωή σου την ιδιότητα της εξέλιξης. Φρόντισε καθημερινά να εξελίσσεσαι έτσι ώστε ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει εκεί πέρα έξω, αν έχεις σχέση, αν έχεις οικονομικά, πως πάνε τα οικονομικά σου, πως πάνε οι σχέσεις σου, εσύ να είσαι χαρούμενος. Από αυτό το επίπεδο που εσύ μπορείς να είσαι χαρούμενος τότε μπορείς να εκτιμήσεις τελείως διαφορετικά τον άλλον άνθρωπο.

Άρα λοιπόν:

  1. Για να έχεις μια πολύ όμορφη σχέση και να την ζωντανέψεις ξανά, χρειάζεται να βάλεις την εξέλιξη και την χαρά στην δικιά σου ζωή ανεξάρτητα με το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος

  2. Άρχισε να προσφέρεις σε αυτή την σχέση την εξέλιξη και την χαρά την οποία εσύ βίωσες και

  3. Μετά από ένα χρονικό διάστημα θα δεις πόσο πολύ θα έχει αλλάξει αυτή η σχέση.

    Ποιοι είναι οι τρόποι για να παράγεις αποτελέσματα στην ζωή;

Γιατί υπάρχουν δύο τρόποι να παράγεις αποτελέσματα στην ζωή. Ο ένας είναι ο τυχαίος. Συνήθως σε αυτή την περίπτωση τι συμβαίνει; Κάτι θα πετύχω.. Κάποιες φορές όχι, κάποιες φορές ναι.. αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει διάρκεια ή δεν θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα που θα μπορούσα να έχω. Και η δεύτερη περίπτωση είναι να παράγω συνειδητά τα αποτελέσματα που θέλω κάνοντας αυτό που ξέρω ότι χρειάζεται και πρέπει να κάνω.

Έτσι λοιπόν αν θέλεις να βελτιώσεις την σχέση σου χρειάζεται να κάνεις το εξής:

Να βάλεις την δεξιότητα της εξέλιξης στην καθημερινότητα σου πρώτα για τον εαυτό σου, να το προσφέρεις στον σύντροφο σου και απλά παρατήρησε πως θα αλλάζουν τα πράγματα. Ακόμη και αν είναι μικρά.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο