pws na vreis tin eytyxia photo

Πώς να βρεις την ευτυχία ώστε να απολαύσεις τη ζωή σου;

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

Περίληψη:

Πώς να βρεις την ευτυχία;

Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουμε είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα πως όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε στη ζώη μας, έχουν να μας προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Μπορεί για τον καθένα να είναι κάτι διαφορετικό αλλά η ουσία είναι ότι μας εξυπηρετούν σε κάτι. Παρόλο αυτά, εάν πάμε πίσω και πιο βαθιά μέσα μας όλοι οι άνθρωποι επιθυμούμε να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Θέλουμε η χαρά να βρίσκεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Εάν ισχύει αυτό, τότε δεν είναι παράξενο που οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι σαν να έχουν τσακωθεί με τη χαρά; Δεν είναι λυπητερό να μην μπορείς να απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου; Την κάθε στιγμή σου;

Εάν πραγματικά νιώθεις ότι δεν μπορείς να χαρείς, μη σε ανησυχεί.  Όλοι οι άνθρωποι όταν δεσμευτούμε να δουλέψουμε πραγματικά με κάτι στο τέλος το πετυχαίνουμε. Και αυτή είναι η ομορφιά! Η ομορφιά της δέσμευσης σε αυτό που θέλεις... σε αυτό που θα κάνει τη ψυχή σου να νιώθει ηρεμία και γαλήνη. Έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να δεσμευτείς. Μπορείς να κάνεις κάθε μέρα κάτι.. και από λίγο ώστε σε μερικούς μήνες από τώρα να έχεις πετύχει αυτό που θέλεις. Μη διστάσεις. Κάντο! Είναι πολύ όμορφη η εμπειρία.

Ξεκίνα τώρα να εφαρμόζεις τα βήματα που βοήθησαν και εμένα αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους να χαρούν τη ζωή τους.

-    Όρισε τι σημαίνει ευτυχία για εσένα
-    Βρες το χιούμορ μέσα σου.
-    Γίνε χρήσιμος στους άλλους ανθρώπους.
-    Να σέβεσαι και να εκτιμάς τους ανθρώπους.

[Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορώ και διατηρώ αυτό το blog και όλα τα podcast και videos χωρίς διαφημίσεις, τελείως δωρεάν, επειδή μοιράζεσαι τις σκέψεις και πληροφορίες μου με τους φίλους σου! Θέλεις να εμβαθύνεις στην εκπαίδευση; Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μια δωρεάν εκπαίδευση 120' που θα σε μάθεις πώς να πάρεις πίσω την χαμένη σου δύναμη και πώς να πετύχεις τους στόχους σου]

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

Eykairies_Life Coaching

Thlipsi_Nlp

Tolmi-Nlp

Zoi_Life Coaching

Σενάριο video:

Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουμε είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα πως όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε στη ζωή μας, έχουν να μας προσφέρουν κάτι χρήσιμο. Μπορεί για τον καθένα να είναι κάτι διαφορετικό αλλά η ουσία είναι ότι μας εξυπηρετούν σε κάτι. Παρόλο αυτά, εάν πάμε πίσω και πιο βαθιά μέσα μας όλοι οι άνθρωποι επιθυμούμε να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Θέλουμε η χαρά να βρίσκεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Εάν ισχύει αυτό, τότε δεν είναι παράξενο που οι πιο πολλοί άνθρωποι είναι σαν να έχουν τσακωθεί με τη χαρά; Δεν είναι λυπητερό να μην μπορείς να απολαμβάνεις την καθημερινότητα σου; Την κάθε στιγμή σου;

Εάν πραγματικά νιώθεις ότι δεν μπορείς να χαρείς, μη σε ανησυχεί. Έτσι ήμουν και εγώ. Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσα να χαρά με τίποτα. Όλα ήταν μάταια. Ότι και να έκανα μετά ένιωθα ένα κενό. Ένα κενό που δεν μπορούσα να το γεμίσω ούτε με χαρά, ούτε με ενθουσιασμό, ούτε με αισιοδοξία ούτε με όνειρα ούτε τίποτα.

Κάπως έτσι ξεκίνησα ένα εντατικό ταξίδι αυτογνωσίας με σκοπό να δω τι μου συμβαίνει και να ανακαλύψω εκείνους τους τρόπους που θα με βοηθούσαν να απολαύσω τη ζωή μου. Βέβαια, δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα για εμένα εκείνη την περίοδο αλλά ήταν κάτι που με αρκετή προσωπική δουλειά το κατάφερα. Θα ήθελα να το τονίσω αυτό γιατί όλοι οι άνθρωποι όταν δεσμευτούμε να δουλέψουμε πραγματικά με κάτι στο τέλος το πετυχαίνουμε. Και αυτή είναι η ομορφιά!

Η ομορφιά της δέσμευσης σε αυτό που θέλεις... σε αυτό που θα κάνει τη ψυχή σου να νιώθει ηρεμία και γαλήνη. Έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να δεσμευτείς. Μπορείς να κάνεις κάθε μέρα κάτι.. και από λίγο ώστε σε μερικούς μήνες από τώρα να έχεις πετύχει αυτό που θέλεις. Μη διστάσεις. Κάντο! Είναι πολύ όμορφη η εμπειρία.

Ξεκίνα τώρα να εφαρμόζεις τα βήματα που βοήθησαν και εμένα αλλά και πολλούς άλλους ανθρώπους να χαρούν τη ζωή τους.

ευτυχία

Ας δούμε τώρα ποια είναι αυτά τα βήματα:

  1. Όρισε τι σημαίνει ευτυχία για εσένα και άρχισε να ψάχνεις για τα πρώτα σημάδια που θα αρχίζει να σου δείχνει.
  1. Βρες το χιούμορ μέσα σου. Άρχισε να γίνεσαι πειραχτήρι. Άφηνε να πέφτει και κάτι κάτω. Όχι να γίνεις θύμα σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν αλλά μην τα παίρνεις όλα της μετρητοίς. Άρχισε να παίζεις, να διασκεδάζεις και να χαμογελάς.
  1. Γίνε χρήσιμος στους άλλους ανθρώπους. Γίνε χρήσιμος ειδικά σε αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι αυτοί τη στιγμή περιμένουν έναν καλό λόγο, μια καλή κίνηση, μια καλή χειρονομία κάτι από εσένα;
  1. Να σέβεσαι και να εκτιμάς τους ανθρώπους. Να θυμάσαι ότι όλοι οι άνθρωποι είναι υπέροχοι όπως και εσύ. Όλοι γεννήθηκαν από μια μητέρα και έναν πατέρα. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει το δικό του σταυρό. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υπομένεις τον σταυρό του άλλου ανθρώπου αλλά είναι άλλο να υπομένεις τον σταυρό του και άλλο να να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς και να προχωράς παρακάτω στη ζωή σου.

Αυτά που  μόλις ανέφερα είμαι σίγουρος ότι αναγνωρίζεις ότι μπορείς να τα βάλεις στη ζωή σου σιγά - σιγά αλλά αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι εάν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το αντίκτυπο που θα έχουν στη ζωή σου όλα αυτά τα πράγματα όταν τα υιοθετήσεις.

Για αυτό μόλις τελειώσει σε μερικά δευτερόλεπτα αυτό το video σημείωσε σε ένα χαρτί ποια είναι η δράση που δεσμεύεσαι να αναλάβεις προκειμένου να κάνεις το πρώτο βήμα. Για παράδειγμα θα μπορούσες μια φορά την εβδομάδα να βλέπεις μια κωμωδία ή να βγεις βόλτα με κάποιους φίλους σου αλλά να μη μιλήσεις ούτε για την πολιτική ούτε για την οικονομία ούτε για μπάλα... Να μιλήσετε για κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε, να χαρείτε και να απολαύσετε τη βόλτα σας.

Και να θυμάσαι,

κάθε λεπτό,

κάθε στιγμή,

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με Πάθος!

Πώς να πάρεις πίσω τη χαμένη σου δύναμη - Δωρεάν Εκπαίδευση!

 

 

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο