Πώς να κάνεις άμεσα θετικές αλλαγές στην ζωή σου

 

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή προς το καλύτερο αλλά δυσκολεύεσαι;

Αισθάνεσαι πως υπάρχουν παντού εμπόδια;

Θέλεις να αλλάξεις πολλά αλλά φοβάσαι; 

Ότι κι αν είναι αυτό που νιώθεις ότι σε κρατάει πίσω, ήρθε ο καιρός να το αντιμετωπίσεις, και να κάνεις άμεσα θετικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε οδηγήσουν στους στόχους και στα όνειρα σου.

Παρακάτω θα βρεις με ποιον τρόπο μπορείς να κάνεις αυτές τις θετικές αλλαγές, και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και αξίζεις.


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν εύκολα κάθε αλλαγή που κάνουν. Ακόμα κι αν είναι θετική. Αντιστέκονται σε αυτό που βιώνουν. Δεν υπάρχει ευελιξία. Και αν είναι δύσκολο να κάνουν την αλλαγή, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να την διατηρήσουν.

Είναι όμως απαραίτητο στοιχείο στη ζωή μας. Ακόμα και αν τα πράγματα είναι ήδη καλά, πάντα μπορούν να γίνουν καλύτερα (βελτιστοποίηση)

Να θυμάσαι οι θετικές αλλαγές, όταν τις κάνεις, θα σε γεμίσουν χαρά, ευγνωμοσύνη, ικανοποίηση, κίνητρο.. Κίνητρο να εξελιχθείς, να αναπτυχθείς, να αγγίξεις την αυτοπραγμάτωση!


Η συνειδητοποίηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, ποτέ δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη
. Κάποιο γεγονός, καλό ή κακό, ενεργοποιεί αυτή την εσωτερική διαδικασία, και τον εσωτερικό μας διάλογο που μας ωθεί να αλλάξουμε πράγματα, καταστάσεις, τον εαυτό μας.

Και αφορά κάθε αλλαγή, ότι κι αν είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις.. μια αλλαγή στο σπίτι σου, στην δουλειά, στην σχέση σου, στην διατροφή σου, στις συνήθειες σου, οτιδήποτε.. 

Και είναι μαγικό. Ξέρεις γιατί; Γιατί οι θετικές αλλαγές, πλέον γίνονται μια απίστευτη ανάγκη μέσα μας. Κάτι που το φοβόμαστε μα αν δεν το τολμήσουμε ,θα νιώθουμε δυστυχισμένοι.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου κάποια από τα παρακάτω σημάδια;

Αν έχεις παρατηρήσει στον εαυτό σου τα περισσότερα από τα παραπάνω, τότε σίγουρα χρειάζεσαι θετικές αλλαγές στη ζωή σου!


Έχεις παρατηρήσει κάποιους ανθρώπους που φαίνονται μόνιμα ευτυχισμένοι και με πολύ καλή διάθεση; Είναι υπέροχοι, δεν είναι;

Ας δούμε λοιπόν πως οι θετικές αλλαγές, θα σε φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία και σε μια υπέροχη ζωή! Τι είναι αυτό που θα φέρουν οι θετικές αλλαγές στη ζωή σου;

Και είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από τα παραπάνω τα οφέλη που μπορείς να έχεις.


Για να φέρεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια στάδια:

Αρχικά πρέπει να νιώσεις τον πόνο, που βιώνεις για μια κατάσταση που θέλεις να αλλάξεις. Χρειάζεται να το κάνεις αυτό για να βρεθείς σε θέση, να θέλεις να βγεις από αυτόν τον πόνο οπωσδήποτε.

Δεύτεροννιώσε την ευχαρίστηση, την χαρά που θα φέρει η αλλαγή στη ζωή σου. Κλείσε τα μάτια και ονειρέψου την αλλαγή. Χαμογέλα στην αλλαγή.

Τρίτον, όπως είπαμε όλες οι αλλαγές συνοδεύονται από φόβο. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι δεν μπορούν να αλλάξουν. Νιώσε τον φόβο σου.. Καταπολέμησε τον… Νίκησε τον.. Πώς; Δράσε! Ο φόβος μισεί την δράση! Είναι πολύ χαρούμενος όταν δεν κάνεις τίποτα. Όταν δεν κάνεις τίποτα σε έχει νικήσει. Με την δράση.. Νικάς εσύ!

Να θυμάσαι, ότι θέλεις να ζήσεις ή να αλλάξεις στη ζωή σου χρειάζεται προσπάθεια, χρειάζεται δουλειά. Τίποτα δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Δημιούργησε το με την φαντασία σου, νιώσε το σαν να είναι κομμάτι του εαυτού σου και δράσε ώστε να το φέρεις στη ζωή σου!

Μόνο εσύ μπορείς!

Είσαι μοναδικός! Είσαι υπέροχος!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος! 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Ποια είναι η γνώμη που έχεις πραγματικά για τον εαυτό σου;

Ευθυγραμμίσου με τη συγχρονικότητα και ζήσε τα δικά σου θαύματα

Ξεκίνα να διεκδικείς ΤΩΡΑ την σχέση που θέλεις και αξίζεις

Εάν θέλεις να ανακαλύψεις ένα Life Coaching πρόγραμμα για να μάθεις πώς να “Μπορείς” κάνε κλικ εδώ

Τι σκέφτεσαι να κάνεις
για να καθαρίσεις
το τοπίο μέσα σου;

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!