Είσαι μαμάκιας; Ξέχνα τις γυναίκες!

Σου έχει τύχει να νιώθεις ότι δεν έλκεις τις γυναίκες που θέλεις;

Σου έχει τύχει να βγαίνεις ραντεβού με γυναίκες, και να είναι το τελευταίο ραντεβού;

Σου έχει τύχει να προσπαθείς πάρα πολύ να φλερτάρεις μια γυναίκα, και να θέλεις να προχωρήσεις ή να διατηρήσεις μια σχέση και να μην μπορείς;

Ξαφνικά να χάνεται; Ή κάποιες φορές ακόμη και να σε κερατώνει;

Αυτό το video το δημιούργησα, με προτροπή πάρα πολλών γυναικών, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν με την προτροπή της Βαλεντίνης. 


Όλοι γνωρίζουμε, πως στην Ελλάδα υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, μεταξύ του αγοριού και της μητέρας του. Η σχέση μεταξύ Ελληνίδας μάνας και παιδιών, και ειδικά Ελληνίδας μάνας και γιου, είναι τόσο ιδιαίτερη, ενδεχομένως σε παγκόσμιο επίπεδο, που πολλές φορές καθιστά πάρα μα πάρα  πολύ δύσκολη , την σχέση αυτού του παιδιού-άντρα με μια γυναίκα.

 

Πάμε λιγάκι να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά.

Καταρχήν, γνωρίζουμε και το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, αν είσαι συνδρομητής στο κανάλι μου στο Youtube ή αν είσαι στην σελίδα μου στο Facebook θα ξέρεις πάρα πολύ καλά, πως συνέχεια αναφέρω ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στο υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι το 95%.

Πέρα λοιπόν, από αυτά που λέμε ή προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους ανθρώπους πολλές φορές, η αλήθεια βρίσκεται πίσω από εκεί. Στο υποσυνείδητο, σε αυτό που εκπέμπουμε. Το 93% της επικοινωνίας μας είναι μη λεκτική.

Άρα λοιπόν, θυμήσου φίλε μου, πως επειδή, οι γυναίκες είναι πολύ υψηλά διαισθητικές, δεν παίζει ρόλο τι θα πούμε σε μια γυναίκα. Αλλά αυτό που παίζει ρόλο, είναι αυτό που εκπέμπουμε.

 


Τι γίνεται τώρα; Και γι’ αυτό παίζει ρόλο αν το δούμε και από την οπτική της Συστημικής, του συστήματος μας δηλαδή. Μεγάλη υπόθεση. Πολύ σημαντικό. Όταν η ενέργεια μας, το μυαλό μας, η θέση αριστερά μας, που είναι η θέση για την γυναίκα είναι αφιερωμένη στην μαμά, τότε καταλαβαίνεις πως ότι και να κάνουμε, δεν υπάρχει χώρος για την γυναίκα της ζωής μας. Για την κοπέλα της ζωής μας, που θα γίνει κάποια στιγμή γυναίκα της ζωής μας. Αποτέλεσμα αυτού ξέρεις ποιο είναι; Είναι να συναναστρεφόμαστε με γυναίκες , οι οποίες δεν είναι αυτές που θέλουμε και που αξίζουμε. Είτε όταν βρεθούμε με αυτές τις γυναίκες, που θέλουμε και αξίζουμε, αυτές οι γυναίκες να φεύγουν. Και τότε πάρα πολλοί άνδρες ξέρεις τι λένε; “Οι γυναίκες είναι έτσι”, “Οι γυναίκες είναι αλλιώς”.. 

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Έχω έναν φίλο, πολύ αγαπημένο, ο οποίος έχει ένα μότο. Γνώρισε τις προάλλες μία γυναίκα, βγήκε πρώτο ραντεβού..

Τον ρωτάω λοιπόν:

Έλα ρε, πες μου τι έγινε;”

Πολύ ωραία. Τόσο καιρό είχα να μου αρέσει μια γυναίκα, να ταιριάζουμε, να έχει μυαλό, να μου αρέσει εμφανισιακά, να έχουμε χημεία. Καθόμασταν τέσσερις ώρες για καφέ..”.

Έλα ρε συ! Τέλειο!”

Και μετά βγήκαμε δεύτερο ραντεβού”

Και μετά;”

Μετά χάθηκε”

Μα γιατί;”

Ε, που να ξέρω. Αυτές είναι τρελές μωρέ τώρα. Τι να σου λέω; Δεν τις ξέρεις τις γυναίκες. Όλες έτσι είναι. Το έχω συνηθίσει αυτό.”

Το έχει συνηθίσει. Του συμβαίνει συχνά. Και δεν παραξενεύεται με το ότι του συμβαίνει συχνά,  με το ότι μπορεί να μην είναι θέμα γυναικών.


Δεν θα ξεχάσω ποτέ, μια φορά είχα βγει με μία γυναίκα, πάνε πάρα  πολλά χρόνια, αλλά η κουβέντα που μου είπε πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστη. Βγαίνουμε λοιπόν πρώτο ραντεβού, την αφήνω στο σπίτι της, και φεύγοντας μου λέει την εξής κουβέντα: “Μάνο έχεις μόνο μία ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση.” Μου είπε καληνύχτα και δεν την ξαναείδα ποτέ.

Φαντάζομαι ότι δεν της έκανα αυτή την εντύπωση, που έπρεπε να της κάνω και είμαι πολύ ok με αυτό, γιατί αυτό εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα. Αλλά μετά που το κατάλαβα, με πείραξε και όταν με πείραξε, άρχισα να ψάχνω τα πράγματα και είπα Ok! Τι είναι αυτό που μπορεί να κερδίσει μια γυναίκα; Τι είναι αυτό που εάν κάνω, θα μπορέσω να διεκδικήσω την γυναίκα την οποία θέλω, έτσι ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες να είμαστε μαζί;

Πάμε από εκεί που ξεκινήσαμε. Έκανα μια παρένθεση, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ατάκα , που μου είχε πει αυτή η κοπέλα. Την θυμάμαι ακόμα και την αγαπώ. Πραγματικά είναι τέλεια.


Λοιπόν, ξεκινώντας,  είπαμε ότι πολλές φορές οι σχέσεις, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, είναι πάρα πολύ περίεργες, του παιδιού, του άνδρα, με την Ελληνίδα μάνα, είναι πολύ ιδιαίτερες και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις, γιατί οι γυναίκες το καταλαβαίνουν. Είναι τα παιδιά των μαμάδων.

Πρόσεξε! Το να γίνουμε άνδρες, δεν σημαίνει  ούτε ότι δεν θα μιλάμε με τις μητέρες μας, ούτε ότι δεν θα τις σεβόμαστε, ούτε ότι δεν θα τις αγαπάμε, ούτε ότι δεν θα τις προσέχουμε. Ποτέ. Ανδρισμός δεν είναι αυτό. Ο Ανδρισμός έχει να κάνει με την συναισθηματική ωριμότητα. Να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την θέση μας, το ποιοι είμαστε πλέον, το ότι  αυτός ο άνθρωπος απλά μας γέννησε, τον σεβόμαστε, τον αγαπάμε, τον προσέχουμε, τον φροντίζουμε, αλλά από εκεί και πέρα μια γυναίκα, ένας σύντροφος, έχει μια τελείως διαφορετική θέση στη ζωή μας, στην καρδιά μας. Και δεν είναι συγκρίσιμα αυτά τα μεγέθη.

Και δεν μπορούμε να βάλουμε προτεραιότητα την μητέρα μας σαν άντρες. Γιατί αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια ζωή, μια καινούργια οικογένεια τότε χρειάζεται να αφήσουμε το παρελθόν πίσω. Να το τονίσω: Δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε. Δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί κάτι δεν είμαστε εκεί. Όπως το ίδιο θα κάνεις για την μητέρα της γυναίκας σου, της κοπέλας σου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.


Αυτό που λέω είναι, ότι πρέπει συναισθηματικά να ενηλικιωθούμε, να φύγουμε από το φουστάνι της μητέρας μας, δεν έχει να κάνει με το αν πάμε στην Αμερική, στην Αυστραλία και είμαστε 300-400 χιλιόμετρα μακριά. Έχει να κάνει με την συναισθηματική ωριμότητα.

Κάποιοι άνδρες πάνε πολύ μακριά αλλά δεν χωρίζουν από την μάνα τους. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι κοντά και να έχουν χωρίσει από την μάνα τους. Μιλάω για την συναισθηματική ωριμότητα. Την συναισθηματική ενηλικίωση. Αυτή που θα κάνει το αγόρι άνδρα, (δες ένα παλαιότερο άρθρο που έχω γράψει) ,και θα κάνει την γυναίκα να νιώσει ασφάλεια με αυτόν έτσι ώστε να τον επιλέξει. Άρα λοιπόν εάν θέλεις να αρχίσεις να γίνεσαι μαγνήτης, πόλος έλξης για τις γυναίκες, δες και τσέκαρε μήπως ακόμη, χωρίς να το καταλάβεις, και πρόσεξε με δεν ευθύνεσαι γι’ αυτό απαραίτητα, ίσως να μην το ήξερες, να μην το είχες καταλάβει. Δες πώς θα απαγκιστρωθείς από μια εξαρτημένη σύνδεση με την μητέρα σου.

Γίνε άνδρας και τότε θα παρατηρήσεις τις γυναίκες, χωρίς να κάνεις τίποτα διαφορετικό, θα αρχίσουν να σε μυρίζονται και θα έρχονται προς τα σένα.

Αναφορές για το άρθρο:

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Θέλω να σου ζητήσω να το μοιραστείς..

Να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις απορίες.. τις ενέργειες σου!

Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι στη διάθεσή σου.

Διάβασε, παρακολούθησε, σχολίασε και μοιράσου ό,τι βρίσκεις ενδιαφέρον.

Αν λοιπόν αυτό το video έχει αξία για σένα, βοήθησε να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα..

Πώς Σαμποτάρουμε Τον Εαυτό Μας Και Περιορίζουμε την Επιτυχία Μας. Κάνε Κλικ ΕΔΩ

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!