agori-i-andras

[Για Άνδρες] – Είσαι Αγόρι ή Άνδρας; Τι Προτιμούν οι Γυναίκες;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” style=”1″ dimensions=”560×315″ width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ ipad_color=”black”]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS8xVC1zckdReHhnMA==[/video_player]

[button_1 text=”Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”80″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#00BDD0″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/coaching-online-course-10-2/” new_window=”Y”/]

[divider style=”8″]

Είσαι Αγόρι ή Άνδρας; Τι Προτιμούν οι Γυναίκες;

Είσαι αγόρι ή άνδρας;

Πάρα πολλοί άνδρες αναζητούν μια γυναίκα αυτή την περίοδο. Και πάρα πολλές γυναίκες αναζητούν έναν άνδρα.

Αν βρεθούμε σε ένα σεμινάριο, που έχει πενήντα ή εκατό ή διακόσιους ανθρώπους, και ρωτήσουμε “Πόσες γυναίκες θέλετε έναν άνδρα;” όλες θα σηκώσουν το χέρι.

Από την άλλη όμως εάν ρωτήσουμε τους άνδρες “Πόσοι άνδρες φλερτάρουν τις γυναίκες;” λίγοι θα σηκώσουν το χέρι.

Και από αυτούς που φλερτάρουν “Πόσοι άνδρες από εσάς που φλερτάρετε, φλερτάρετε με τον κατάλληλο τρόπο;” και ζητάς να σηκώσουν το χέρι οι γυναίκες.. Και είναι λίγα τα χέρια.

Για ποιον λόγο; Τι προτιμούν τελικά οι γυναίκες; Τι περιμένουν από εμάς;

[Παρακολούθησε το επιλέγοντας το video ή αν σου αρέσει περισσότερο, μπορείς να το διαβάσεις στην συνέχεια της οθόνης σου!]

Αναφορές για το επεισόδιο:

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Θέλω να σου ζητήσω να το μοιραστείς..

Να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις απορίες.. τις ενέργειες σου!

Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι στη διάθεσή σου.

Διάβασε, παρακολούθησε, σχολίασε και μοιράσου ό,τι βρίσκεις ενδιαφέρον.

Αν λοιπόν αυτό το video έχει αξία για εσένα, βοήθησε να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα..

[button_1 text=”%CE%95%CE%AC%CE%BD%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20.mp3%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%20%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BA%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/ljjzijgrws5s/s-blv4l” new_window=”Y”/]

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Τα #8 μικρά μυστικά για να δυναμώσεις την σχέση σου

Οι #8 συνήθειες που χρειάζεται να έχεις για μια πιο ισχυρή και υγιή σχέση

Πώς η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

vimata_epityxias

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

andras_1

andras_2

andras_3

andras_4

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια – χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ

Είσαι Αγόρι ή Άνδρας; Τι Προτιμούν οι Γυναίκες;

Είσαι αγόρι ή άνδρας;

Πάρα πολλοί άνδρες αναζητούν μια γυναίκα αυτή την περίοδο. Και πάρα πολλές γυναίκες αναζητούν έναν άνδρα.

Αν βρεθούμε σε ένα σεμινάριο, που έχει πενήντα ή εκατό ή διακόσιους ανθρώπους, και ρωτήσουμε “Πόσες γυναίκες θέλετε έναν άνδρα;” όλες θα σηκώσουν το χέρι.

Από την άλλη όμως εάν ρωτήσουμε τους άνδρες Πόσοι άνδρες φλερτάρουν τις γυναίκες; λίγοι θα σηκώσουν το χέρι.

Και από αυτούς που φλερτάρουν “Πόσοι άνδρες από εσάς που φλερτάρετε, φλερτάρετε με τον κατάλληλο τρόπο;” και ζητάς να σηκώσουν το χέρι οι γυναίκες.. Και είναι λίγα τα χέρια.

Για ποιον λόγο;

Ας δούμε την κατάσταση σφαιρικά

Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα και να δούμε την κατάσταση λίγο πιο σφαιρικά. Ενώ λοιπόν η σχέση είναι ότι πιο ωραίο ενδεχομένως μπορεί να υπάρχει, να μοιράζεσαι πράγματα με έναν άλλον άνθρωπο, τα όμορφα και τα άσχημα.

Αλλά αν πάμε και πέρα από αυτό και σχέσεις να μην δημιουργήσεις και να κάνεις παρέα με μια γυναίκα, ακόμα και αν έχεις μόνο σεξουαλική επαφή με μία γυναίκα εάν αυτό είναι το ζητούμενο για εσένα, ότι και να κάνεις, είναι πολύ όμορφο.

Όμως, ξέρεις τι γίνεται; Οι γυναίκες αυτό που ζητούν είναι έναν άνδρα. Βαρέθηκαν τα αγοράκια.

Ας αναλύσουμε την λέξη ΑΝΔΡΑΣ

Πάμε λιγάκι να αναλύσουμε την λέξη:

Άνδρας, δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε όπως το σκέφτηκα σε ένα session που είχα με έναν άνθρωπο, είναι Αν + Δρας. Αν δρας, παίρνεις πρωτοβουλίες, είσαι αποφασιστικός, δημιουργείς την αίσθηση της ασφάλειας, τότε πίστεψε με, θα είσαι πολύ επιλέξιμος από τις γυναίκες.

Εάν δεν δρας τότε δεν θα δημιουργείς ούτε ασφάλεια, δεν θα δημιουργείς την αίσθηση του ηγέτη, δεν θα δημιουργείς την αίσθηση της έμπνευσης για να σε ακολουθήσει μία γυναίκα.

Εάν μπορούσαν λοιπόν οι γυναίκες να μπορούσαν να μιλήσουν και να βγάλουν την φωνή τους μέσα από αυτό το video – θα μπορούσαν ενδεχομένως με σχόλιαοι άνδρες θα παίρναμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα. Γιατί έχει χαθεί αυτός ο ρόλος.

Ποιος είναι πραγματικός άνδρας;

Και άνδρας δεν σημαίνει αυτός που θα φωνάξει, αυτός που θα είναι βίαιος, όλα αυτά.. Αυτά δεν είναι τίποτα. Άνδρας είναι αυτός που δρα. Που θα σηκωθεί, θα πάρει την γυναίκα να χορέψει, θα πάρει την γυναίκα να της μιλήσει, θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα, θα την κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, θα την κάνει να χαμογελάσει..

Και τώρα θα μου πεις: “Ναι ρε συ Μάνο, αλλά και αν αυτή δεν θέλει;”. Ok. Δεν είναι όλες έτσι. Κάποιες θέλουν πολύ να γελάσουν. Κάποιες θέλουν πολύ να περάσουν όμορφα. Κάποιες θέλουν πολύ έναν άνδρα παλιάς κοπής.

Πόσο δρας;

Έτσι λοιπόν δες από το μηδέν έως το δέκα πόσο δρας στην καθημερινότητα σου, όχι στον επιχειρηματικό τομέα, στις γυναίκες. Αύξησε αυτό το ποσοστό και άρχισε να παρατηρείς διαφορά στο πως συσχετίζεσαι.

Τώρα αυτό μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Μπορείς να έχεις απλά μια σεξουαλική επαφή αν αυτό είναι το ζητούμενο σου, αλλά να είσαι ξεκάθαρος, ποτέ να μην κοροϊδεύεις.

Μπορεί να δημιουργήσεις μια πολύ ωραία σχέση ή μπορεί την σχέση που ήδη έχεις, να έχει βαλτώσει, και να αρχίσεις να παίρνεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο το σκηνικό να αλλάζει και να γίνεται σαν την πρώτη μέρα.

Σκέψου το λίγο. Τα πράγματα πολλές φορές είναι πολύ πιο απλά. Σκέψου το, δράσε και δες τι αλλάζει στην συντροφική σου, στην σεξουαλική σου, στην ερωτική σου ζωή.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις