[Για Γυναίκες] Ξέρεις πώς να Κάνεις τον Άντρα να σε Θέλει;

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik

Εάν είσαι γυναίκα, και θέλεις να διατηρήσεις μια όμορφη σχέση , πρέπει να μην παραβλέψεις αυτό το video.

Τώρα αν είσαι άνδρας γιατί πρέπει να δεις αυτό το video; Γιατί πρέπει να ξέρεις τι θέλεις από τις γυναίκες προκειμένου, να ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη για σένα.

Ωστόσο όμως αυτό το video είναι αφιερωμένο στις γυναίκες, με αφορμή την Αμαλία, η οποία είδε ένα video το οποίο έκανα για τους άνδρες “Είσαι αγόρι ή άνδρας”, και με προέτρεψε να δημιουργήσω ένα video για τις γυναίκες.

 

Βλέπουμε εκεί πέρα έξω πάρα πολλές γυναίκες, να παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να βρουν έναν σύντροφο, που να τους ταιριάζει. Θα βγεις έξω, θα πας σε ένα μπαρ, θα πας σε ένα εστιατόριο, θα πας στην παραλία, και τι θα δεις; Θα δεις ανθρώπους, γυναίκες, μόνες τους. Πολλές γυναίκες μόνες τους. Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;

 Πολλές από τις γυναίκες, οι οποίες έχουν σχέση, δεν είναι ευχαριστημένες. Και αν δεν με πιστεύεις , τότε τι έρχομαι να σου πω; Ρώτησε τις φίλες σου. Ή κάνε ένα γκάλοπ.

Έτσι λοιπόν η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο σύντροφο; Μπορεί να φταίνε οι άνδρες; Είναι όλοι οι άνδρες γουρούνια; Μπορεί και ναι. Αλλά υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και μια άλλη εκδοχή;

Ποιος είναι ο #1 λόγος, που πολλές φορές μια γυναίκα δεν μπορεί να βρει τον σύντροφο που θέλει; Τον σύντροφο που της ταιριάζει. Τον σύντροφο που θα της κάνει παρέα, για πολλά χρόνια ενδεχομένως στη ζωή της.

Άρα λοιπόν, όταν εστιάζεις στην αμφιβολία, τι θα πάρεις στη ζωή σου; Την αμφιβολία. Και το ωραίο της υπόθεσης ποιο είναι; “Το ήξερα εγώ από πριν, καλά αμφέβαλα”. Και δικαιώνουμε τον εαυτό μας κιόλας. Γιατί; Για κάτι το οποίο δημιουργούσαμε υποσυνείδητα. Άρα λοιπόν, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να έχει αμφιβολία γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό που κάνεις, γι’ αυτό που θέλεις.


Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.
 Ίσως όλα ξεκίνησαν από τότε που δημιουργήθηκε το φεμινιστικό κίνημα. Ενώ λοιπόν αυτό το κίνημα δημιουργήθηκε, προκειμένου να απελευθερώσει τις γυναίκες, κατά την προσωπική μου άποψη, τις έβαλε πολύ πιο βαθιά μέσα σε μια ζωή που τις σκλάβωσε.

Προτού πεις “Συμφωνώ” ή “Διαφωνώ” απλά πήγαινε και δες ιστορικά τι έχει συμβεί. Σίγουρα κάποιες γυναίκες θα σκεφτούν: “Ναι αλλά πριν από αυτό οι γυναίκα έκανε εκείνο και το άλλο..”. Ok. Και τώρα τι κάνει;

Τώρα λοιπόν, το ζήτημα δεν είναι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, με το φεμινιστικό κίνημα. Πάμε λοιπόν, να δούμε στο δια ταύτα ποια είναι η ζωή της γυναίκας. Αυτή την στιγμή λοιπόν μια γυναίκα καλείται, να βγει έξω στην αγορά εργασίας, να πετύχει στόχους, να γυρίσει πίσω να είναι μητέρα, να είναι σύντροφος, να είναι ερωμένη, να είναι άνθρωπος, να είναι φίλη, να είναι παιδί, να είναι γονιός, να είναι τα πάντα. Και εκεί πέρα αρχίζει το πρόβλημα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα, χάνει κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβει, την θηλυκή της ενέργεια.


Τώρα από την άλλη πλευρά, εκεί που στηρίχτηκε και το φεμινιστικό κίνημα, πάρα πολλοί πιστεύουν ότι η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλο. Ισχύει όμως αυτό; Αν λοιπόν πάμε και δούμε, ποιο είναι το ρητό που υπάρχει εκεί πέρα έξω; Ποιος σέρνει καράβι;

Άρα λοιπόν μόνο και μόνο από αυτό, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η ενέργεια της γυναίκας , είναι πάρα πολύ δυνατή, η θηλυκή ενέργεια. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι έχουν απαρνηθεί πολλές γυναίκες την ενέργεια τους, την θηλυκή τους ενέργεια, και ανδροφέρνουν. Είναι “αντράκια”.

Έτσι λοιπόν, ποια είναι η πρόταση μου για σένα;

Εάν είσαι από τις γυναίκες, όπου έχεις συντρόφους αλλά δεν μπορείς να διατηρήσεις την σχέση, δεν μπορείς να διατηρήσεις το πάθος, είτε στην σεξουαλική σου επαφή, είτε στην καθημερινή σου ζωή..

Εάν δεν έλκεις καν τους άνδρες, δεν έρχονται άνδρες να σε πλησιάσουν..

Τότε θέλω να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις τον εαυτό σου.

Ποια είναι η ενέργεια σου; Τείνει πιο πολύ προς την θηλυκότητα ή  μήπως στην αντίθετη πλευρά;


Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι λογικό εάν θέλεις να βγεις έξω, στην αγορά εργασίας, να διεκδικήσεις μια καλή θέση, εάν είσαι επιχειρηματίας, εάν, εάν, εάν.. Όλα αυτά ανήκουν στην αρσενική ενέργεια. Γιατί αν πάμε πολλά χρόνια πίσω και δούμε πώς κατασκεύασε ο δημιουργός το σύμπαν, το κατασκεύασε με δύο δυνάμεις. Ο ένας να φέρει το ζώο, το φαΐ σπίτι, και ο άλλος να δημιουργήσει την σύνδεση. Για να συμβεί αυτό δημιούργησε δύο διαφορετικές ενέργειες. Όμως, πλέον, αυτή την στιγμή η γυναίκα, καλείται να βγει εκεί πέρα έξω, και να φέρει και αυτή το φαγητό σπίτι.


Άρα λοιπόν, επειδή πολλές φορές μπερδευόμαστε υποσυνείδητα, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί χανόμαστε στην καθημερινότητα μας, θέλω λοιπόν να πας και να παρατηρήσεις τον εαυτό σου. Τώρα αν πεις “Ναι, μα δεν ξέρω ποια είναι η θηλυκή ενέργεια, τι να κάνω;”, ένας πολύ ωραίος τρόπος , είναι να κοιτάξεις αυτές τις γυναίκες που είναι πάρα πολύ ωραίες, πάρα πολύ σέξι.. Θα τις δεις στις τηλεοράσεις.. Θα τις δεις σε ταινίες.. Ενδεχομένως σε ταινίες Hollywood ή και στην καθημερινότητα σου. Γυναίκες, φίλες, οι οποίες ξεχωρίζουν. Πήγαινε και παρατήρησε τες.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που όταν πας σε ένα πάρτι, θα δεις να τραβούν όλα τα βλέμματα. Και υπάρχουν και κάποιες άλλες που είτε μπαίνουν, είτε δεν μπαίνουν, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Τι κάνουν αυτές οι γυναίκες; Πώς περπατούν; Πώς κοιτούν; Πώς συμπεριφέρονται; Παρατήρησε τες πολύ καλά.

Και σιγά σιγά, επειδή αυτή είναι η φύση σου, θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις μέρη του εαυτού σου, που μέχρι τώρα ενδεχομένως δεν τα ήξερες. Και πίστεψε με αυτή η αρχή, είναι η #1 αρχή που μπορείς να κάνεις έναν άνδρα, να σε κυνηγάει. Με την καλή έννοια να σε κυνηγάει. Να σε διεκδικεί. Και τότε αρχίζει να αναπτύσσεται το πάθος. Και όταν αρχίσεις να αναπτύσσεις το πάθος μέσα στην σχέση σου, τότε συμβαίνουν θαύματα.


Άρα λοιπόν δες εάν αυτό σου ταιριάζει, και αν σου ταιριάζει, πίστεψε με ότι είναι η καλύτερη δεξιότητα που μπορείς να αναπτύξεις. Και να το πάμε και ένα βήμα παρακάτω; Όχι για τους άνδρες. Όχι για τις σχέσεις. Αλλά γιατί εκεί πέρα εσύ θα είσαι πολύ χαρούμενηΓιατί κάτι άλλο που συμβαίνει, είναι ότι όταν χάνεις την ενέργεια σου, δεν είσαι στο κέντρο σου. Και όταν δεν είσαι στο κέντρο σου τότε δεν είσαι ευτυχισμένη.

Άρα λοιπόν εάν θέλεις να είσαι ευτυχισμένη, κάνε ένα βήμα πίσω, μπες στο κέντρο σου, συνδέσου με την ενέργεια σου και άρχισε να εκπέμπεις αυτό που πραγματικά είσαι. Θηλυκότητα. Και άσε τα αρσενικά να σε μυρίσουν, όπως συμβαίνει και στην φύση.

 

Αύξησε τις επιδόσεις σου 300% σε 3 μήνες

15 τρόποι για να μειώσεις το στρες και το άγχος nlp μανωλης ισχακης holistic result coaching

Ανακάλυψε πως Λειτουργεί ο Εγκέφαλός σου!

Πώς ο έρωτας και το πάθος, φέρνουν την ευτυχία στη ζωή σου life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Ο έρωτας δεν είναι επιλογή.
Το να μείνεις ερωτευμένος είναι!

manolisischakis.gr manolisischakis manolis ischakis Μανώλης Ισχάκης NLP Holistic result coaching nlp practitionaire nlp μανώλης όνειρα επιμονή

"Οπου υπάρχει αγάπη,
Υπάρχει ζωή"
Γκάντι

www.manolisischakis.gr

manolisischakis.gr manolisischakis manolis ischakis Μανώλης Ισχάκης NLP Holistic result coaching nlp practitionaire nlp μανώλης όνειρα επιμονή

Αναζήτησε τον άνθρωπο
που θα ανυπομονείς
να συναντήσεις!

www.manolisischakis.gr

Αναφορές για το άρθρο:

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Θέλω να σου ζητήσω να το μοιραστείς..

Να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις απορίες.. τις ενέργειες σου!

Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι στη διάθεσή σου.

Διάβασε, παρακολούθησε, σχολίασε και μοιράσου ό,τι βρίσκεις ενδιαφέρον.

Αν λοιπόν αυτό το άρθρο έχει αξία για εσένα, βοήθησε να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα..

Έτσι Σταμάτησα να Σαμποτάρω τον Εαυτό μου και να μην Χάνω τον Χρόνο μου. Δες την Μέθοδο που Ακολούθησα. Κλικ ΕΔΩ

Συμπληρωματικά άρθρα:

[Για Άνδρες] – Είσαι Αγόρι ή Άνδρας; Τι Προτιμούν οι Γυναίκες;

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Πώς η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Πώς θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής σου αν αλλάξει η εστίαση σου

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχη!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!