Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!

Περίληψη:

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Ποιος δεν έχει νιώσει συγκρούσεις μέσα του;

Ποιος δεν έχει βιώσει συγκρούσεις στην σχέση του;

Ποιος δεν θα ήθελε να λύσει αυτές τις συγκρούσεις;

Εάν είσαι ένας από αυτούς τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Γιατί σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να διαχειριστείς αλλά και να λύσεις όλες σου τις συγκρούσεις.

Όλοι οι άνθρωποι στην καθημερινότητα, ξεκινάμε την μέρα μας θέλοντας κάτι. Στην πορεία όμως κάτι συμβαίνει. Συναντούμε εμπόδια..

Διαφορετικές καταστάσεις.. διαφορετικές απόψεις!

Όλοι οι άνθρωποι όταν ξεκινάμε μια σχέση.. Ξεκινάμε με τα καλύτερα.. Ξεκινάμε έχοντας ένα όνειρο, έχοντας ένα όραμα.. Φανταζόμαστε τον εαυτό μας μέσα σε αυτή την σχέση, να περπατάμε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, να ζούμε, να απολαμβάνουμε, να δημιουργούμε, αλλά.. δεν συμβαίνει. Γιατί;

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να λύνουμε αυτές τις συγκρούσεις και να μπορούμε να απολαμβάνουμε την σχέση μας;

Ποια είναι τα βήματα εκείνα που αξίζει να ακολουθήσεις;

Δεν είναι βουνό, μόνο #2 απλά βήματα..

Αναφορές για το επεισόδιο: [Οι συγκρούσεις μπορεί να είναι μέρος της καθημερινότητας σου αλλά, πραγματικά αξίζει να μένεις σε αυτές; Αξίζει να χτίζεις κάτι όμορφο και απλά να το γκρεμίζεις με συγκρούσεις που μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως ουσία για τη ζωή σου. Μάθε για τα #2 απλά βήματα.. Κάνε τα πράγματα να συμβούν! ΔΕΝ θα γίνουν από μόνα τους. Γίνε coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ…]

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Θέλω να σου ζητήσω να το μοιραστείς..

Να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις απορίες.. τις ενέργειες σου!

Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι στη διάθεσή σου και είναι Δωρεάν.. ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

Αν λοιπόν αυτό το video έχει αξία για εσένα, βοήθησε να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα..

 

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Τα 6+1 Βήματα για να αναπτύξεις την.. Αυτοπεποίθηση σου

Πώς να πετύχεις τους στόχους σου.. [#9 απλά βήματα]

Γιατί δεν αγοράζουν οι πελάτες από εσένα και πώς να το αλλάξεις

Ο σίγουρος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα σου

Πώς η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

 

sygkrouseis

sygkrouseis

sygkrouseis

sygkrouseis

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου

Ποιος δεν έχει βιώσει συγκρούσεις στην σχέση του;

Είτε μια γυναίκα με τον άντρα της, είτε ένας άντρας με την γυναίκα του.. Είτε με τα παιδιά του, με τους συνεργάτες, τους υφιστάμενους, τους προϊστάμενους κ.ο.

Ποιος δεν έχει νιώσει συγκρούσεις μέσα του;

Ποιος δεν θα ήθελε να λύσει αυτές τις συγκρούσεις;

Εάν είσαι ένας από αυτούς τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Γιατί σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να διαχειριστείς αλλά και να λύσεις όλες σου τις συγκρούσεις.

Όλοι οι άνθρωποι στην καθημερινότητα, ξεκινάμε την μέρα μας θέλοντας κάτι. Στην πορεία όμως κάτι συμβαίνει. Συναντούμε εμπόδια. Ένα από τα εμπόδια είναι η διαφορετική άποψη ενός ανθρώπου. Θέλω λοιπόν εγώ κάτι και έχω από το ένα μέρος τον σύντροφο μου ο οποίος έχει μία άλλη γνώμη. Και τι κάνει ένα ζευγάρι; Αρχίζει να τσακώνεται.. Τσακώνεται, τσακώνεται, τσακώνεται, τσακώνεται.. Και στο τέλος της ημέρας.. χωρίζει. Ή ζούνε μαζί αλλά την ίδια στιγμή είναι μόνοι.

Αξίζει; Όχι.

Μικρές συγκρούσεις

Γιατί όλοι οι άνθρωποι όταν ξεκινάμε μια σχέση ξεκινάμε με τα καλύτερα..

Ξεκινάμε έχοντας ένα όνειρο, έχοντας ένα όραμα.. Φανταζόμαστε τον εαυτό μας μέσα σε αυτή την σχέση, να περπατάμε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, να ζούμε, να απολαμβάνουμε, να δημιουργούμε, αλλά.. δεν συμβαίνει. Γιατί;

Ο λόγος που δεν συμβαίνει είναι γιατί αρχίζουν μικρές συγκρούσεις. Συγκρούσεις που δεν δίνουμε νόημα, δεν δίνουμε αξία, δεν δίνουμε σημασία στην αρχή και αυτές χτίζονται, χτίζονται, χτίζονται.. Και πρόσεξε, κάθε επόμενη σύγκρουση περιλαμβάνει και την προηγούμενη, [είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα], με αποτέλεσμα οι τσακωμοί να είναι όλο και πιο έντονοι..

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να μπορούμε να λύνουμε αυτές τις συγκρούσεις και να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτή την σχέση; Να υπάρχει ενότητα, να υπάρχει αρμονία, να υπάρχει ομάδα;

Γιατί αν δεν υπάρχει ομάδα τότε διαίρει και βασίλευε λένε κάποιοι. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι θα διαιρεθείτε και θα δυστυχήσετε. Και δεν σας αξίζει και το ξέρεις.

Είμαι σίγουρος πως το ξέρεις.

Ποια είναι η λύση;

Πάμε λοιπόν να δούμε την λύση.

Το #1 βήμα για να λύσεις τις συγκρούσεις με τον άνθρωπο σου είναι να λύσεις τις συγκρούσεις που έχεις εσύ πρώτα μέσα σου. Γιατί ο άνθρωπος σου, σου δίνει την ευκαιρία να δεις τι υπάρχει μέσα σου. Πρώτα λοιπόν πήγαινε να βρεις τις συγκρούσεις που υπάρχουν μέσα σου και λύσε τες εσύ.

Να είσαι ξεκάθαρος ως προς το που θέλεις να πας.

Το #2 βήμα είναι να πας ένα βήμα πίσω από την σύγκρουση και να δεις την πρόθεση αυτής. Για παράδειγμα: Ο ένας μπορεί να θέλει να κάτσει σπίτι και ο άλλος να θέλει να βγει βόλτα. Το ζήτημα πιστεύεις είναι αν θα κάτσει το ζευγάρι σπίτι ή αν θα βγει βόλτα;

Σε καμία περίπτωση.

Θα ακούσεις πολλές φορές, πίσω από αυτό, αυτό που υπάρχει είναι το εξής: “Δεν με καταλαβαίνει”, “Δεν με νιώθει”, “Δεν με αγαπάει”, “Δεν σέβεται τα θέλω μου”. Άρα εσύ εκείνη την στιγμή που πρέπει να απαντήσεις; “Όχι να κάτσουμε σπίτι” ή “Όχι πρέπει να πάμε βόλτα”; Ή πρέπει να δεις για ποιον λόγο ο άλλος άνθρωπος δεν νιώθει, δεν αντιλαμβάνεται τον δικό σου σεβασμό, την δικιά σου αγάπη, την δικιά σου πρόθεση;

Άρα λοιπόν αφήστε στην άκρη το τι θέλετε να κάνετε απόψε και δείτε την πρόθεση πίσω από αυτό. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι να είσαι με τον άνθρωπο σου. Είτε σπίτι, είτε έξω, είτε στο βουνό, είτε στην θάλασσα, είτε σε ένα παγκάκι τρώγοντας ηλιόσπορους.

Χρειάζεται να κάνεις 2 πράγματα:

Άρα λοιπόν, εάν θέλεις να λύσεις τις συγκρούσεις με τον σύντροφο σου, τότε χρειάζεται να κάνεις 2 πράγματα:

  • Λύσε την σύγκρουση μέσα σου και

  • Πήγαινε πίσω από την σύγκρουση, δες την πρόθεση, κάλυψε την πρόθεση, καθησύχασε συναισθηματικά τον σύντροφο σου και τότε θα δεις ότι το αν θα καθίσετε σπίτι ή αν θα πάτε βόλτα ή το οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι η σύγκρουση θα πάει στην άκρη χωρίς καν να το καταλάβεις.

Είσαι μοναδικός! Σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ πέρα και μου αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου! Γι' αυτό κι εγώ κάνω το καλύτερο που μπορώ και πραγματικά απολαμβάνω όταν μου στέλνουν μήνυμα άνθρωποι και λένε πως έχουν βοηθηθεί από αυτά τα δωρεάν videos.

Γι' αυτό λοιπόν φρόντισε να το μοιραστείς αυτό με άλλους ανθρώπους γιατί πραγματικά βοηθούν πάρα πολύ.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο