Οι αρνητικές σκέψεις και πως θα σταματήσεις να γίνεσαι θύμα τους

Οι αρνητικές σκέψεις και πως θα σταματήσεις να γίνεσαι θύμα τους nlp μανώλης ισχάκης holistic result coaching

Νιώθεις αναστατωμένος, πεσμένος ή απογοητευμένος;

Γυρίζουν στο μυαλό σου σκέψεις που αφορούν προβλήματα, αποτυχίες, εμπόδια ή αρρώστιες;

Ανησυχείς πολύ και αγχώνεσαι;

Εάν επιτρέψεις στις αρνητικές σκέψεις, να εισβάλλουν στις σκέψεις σου και στο μυαλό σου, είναι σαν να τους παραδίδεις την κυριαρχία της ίδιας σου της ζωής. Οι αρνητικές σκέψεις σου αρχίζουν να καθορίζουν και να κυβερνούν τη ζωή σου.

Απλά παρατήρησε πόσο χρόνο και ενέργεια ξοδεύεις για τις ανησυχίες, τους φόβους ή το άγχος που έχεις στη ζωή σου! Είναι απλά σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Αν δεν κάνεις κάτι δραστικό να το αποτρέψεις, οι αρνητικές σκέψεις θα αυξάνονται και θα δυναμώνουν. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θα χάσεις την ελπίδα σου,  την θετική σου ενέργεια και θα βλέπεις μόνο προβλήματα, εμπόδια, αποτυχίες κλπ. Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα θα είναι ότι δεν θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τη ζωή σου.


Ο πιο καλός τρόπος, για να αποτρέψεις μια αρνητική σκέψη, είναι να επικεντρωθείς στην αντίθετη σκέψη. Στην θετική σκέψη.

Δεν υπάρχει λόγος, να μάχεσαι τις αρνητικές σκέψεις, γιατί αυτό  σημαίνει ότι εσύ εστιάζεις σε αυτές. Και αν συμβεί αυτό οι αρνητικές σκέψεις σου θα γίνουν ισχυρότερες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις στις λύσεις, στην εξεύρεση λύσεων. Να εστιάσεις στις θετικές νοερές εικόνες και στην δράση.

Να θυμάσαι, ότι τα συναισθήματα και οι σκέψεις, οι δράσεις και οι αντιδράσεις σου είναι ο καθρέφτης των σκέψεων σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός με ότι σκέφτεσαι, γιατί οι σκέψεις σου προγραμματίζουν το υποσυνείδητο σου και επηρεάζουν την συμπεριφορά σου.

Επίσης, να θυμάσαι ότι με το να σκέφτεσαι αυτό που δεν θέλεις, ενεργοποιείς τα αντίστοιχα συναισθήματα και κατά συνέπεια, μπορεί να αναπτύξεις συνήθειες και συμπεριφορές που ίσως να φέρουν αυτό που δεν θέλεις στη ζωή σου.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Μπορείς να
 αλλάξεις τις σκέψεις σου και από αρνητικές σκέψεις να τις μετατρέψεις σε θετικέςΑυτό μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο και λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά είναι δυνατό και μπορεί να συμβείΑπλά κάνε ένα βήμα την φορά και η σκέψη σου θα αλλάξει σταδιακά. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τώρα είναι το πρώτο βήμα.

Δεν χρειάζεσαι αρνητικές σκέψεις. Το να σκέφτεσαι αρνητικά είναι μια συνήθεια, που πρέπει να υπερνικήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Είναι μια συνήθεια που ενσωματώθηκε βαθιά και που χρειάζεται να την διώξεις μακριά από τη ζωή σου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος! 

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Το δωρο μου που εισαι εδω

holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, απαραίτητες αξίες ενός αποτελεσματικού ηγέτη. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Από μία καινούργια παρέα, μέχρι ένα νέο φλερτ ή ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, οι σκέψεις που θα κάνουμε μετά την πρώτη γνωριμία …

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα! life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.Rebecca Muller, Συντάκτρια Thrive Global Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις: -Πόσο σε επηρεάζουν οι …

Επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, ας τα αποκωδικοποιήσουμε. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Η επικοινωνία είναι μία θεμελιώδης ικανότητα του ανθρώπου.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει ζωή. Επικοινωνούμε μεταξύ μας με την έννοια του ότι δείχνουμε στάσεις …

Τί είναι η ευκαιρία ζωής; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Έχουμε την ευλογία κάθε μέρα  να αντικρίζουμε τον ήλιο που ανατέλλει.  Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα …