Ευτυχία: Ένα Υπέροχο Δώρο Για Τα Χριστούγεννα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

eytyxia

Το εορταστικό κλίμα έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας! Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και είναι μια περίοδος γεμάτη με ευχές, δώρα, συναντήσεις, και φυσικά… αγάπη και χαρά!

Είναι ίσως η μόνη γιορτή που ξεχωρίζει τόσο πολύ μέσα στον χρόνο για την θετική διάθεση που δημιουργεί στους ανθρώπους. Όλοι περιμένουν αυτές τις μέρες με ανυπομονησία.. Ή σχεδόν όλοι.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ?

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται..

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τα Χριστούγεννα και γενικά τις γιορτές που είναι συνδεδεμένες με χαρά δυσκολεύονται. Είναι άνθρωποι που έχουν πονέσει πολύ στο παρελθόν. Που συνεχίζουν να πονούν τώρα, στο παρόν. Άνθρωποι που κάποιες φορές δεν μπορούν να διακρίνουν την ευτυχία ούτε στα μικρά πράγματα, ούτε στα μεγάλα. Άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν γιατί ο υπόλοιπος κόσμος γύρω τους χαίρεται και γιορτάζει..

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις και πως βιώνεις εσύ την γιορτή των Χριστουγέννων αλλά ένα είναι σίγουρο.. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους γύρω σου τα Χριστούγεννα, και όλες τις εποχές του χρόνου, έχει όνομα. Και το όνομα είναι ΕΥΤΥΧΙΑ!

Και μπορεί να μου πεις “Μα Μάνο, δεν είναι πάντα εύκολο”. Και μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι σημαντικό, είναι πολύτιμο και υπάρχει τρόπος.

ευτυχία

Κάνε τώρα μια νέα αρχή για την ζωή σου.

Βάλε στην ζωή σου την ευτυχία και την χαρά. Όχι μόνο τώρα τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε εποχή, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Τι θέλω να πω.. Η περίοδος των Χριστουγέννων σε λίγες ημέρες θα τελειώσει. Μην τοποθετείς χρονικά όρια στην ευτυχία σου. Το νέο έτος που θα έρθει, και κάθε έτος, το πιο υπέροχο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους γύρω σου είναι η ευτυχία.

Αυτές λοιπόν τις Άγιες μέρες, με αφορμή όλη την θετική διάθεση των ημερών, βρες την χαρά μέσα σου και πρόσφερε χαρά! Και το πιο σημαντικό: Κράτα την ευτυχία αυτή μέσα σου και για το νέο έτος. Είναι ένα υπέροχο δώρο ζωής αυτό το συναίσθημα!

Έτσι λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα πρόσθεσε στην ζωή σου χαρά και ευτυχία. Απόλαυσε την κάθε στιγμή, μικρή ή μεγάλη, στόλισε το σπίτι σου, βγες έξω διασκέδασε, μοιράσου την χαρά σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε και να θυμάσαι.. η ευτυχία όταν μοιράζεται.. διπλασιάζεται!

Να περνάς υπέροχα!! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Να Αγαπάς Τον Εαυτό Σου Και Να Ζεις Με Πάθος!ευτυχία

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις