Ευτυχία: Ένα Υπέροχο Δώρο Για Τα Χριστούγεννα

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik

Το εορταστικό κλίμα έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας! Τα Χριστούγεννα είναι εδώ, και είναι μια περίοδος γεμάτη με ευχές, δώρα, συναντήσεις, και φυσικά… αγάπη και χαρά!

Είναι ίσως η μόνη γιορτή, που ξεχωρίζει τόσο πολύ μέσα στον χρόνο, για την θετική διάθεση που δημιουργεί στους ανθρώπους. Όλοι περιμένουν αυτές τις μέρες με ανυπομονησία.. Ή σχεδόν όλοι. 

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ


Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που τα Χριστούγεννα
 και γενικά τις γιορτές που είναι συνδεδεμένες με χαρά δυσκολεύονται. Είναι άνθρωποι που έχουν πονέσει πολύ στο παρελθόν. Που συνεχίζουν να πονούν τώρα, στο παρόν. Άνθρωποι που κάποιες φορές δεν μπορούν να διακρίνουν την ευτυχία ούτε στα μικρά πράγματα, ούτε στα μεγάλα. Άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν γιατί ο υπόλοιπος κόσμος γύρω τους χαίρεται και γιορτάζει..

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκεις, και πως βιώνεις εσύ την γιορτή των Χριστουγέννων αλλά ένα είναι σίγουρο.. Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους γύρω σου τα Χριστούγεννα, και όλες τις εποχές του χρόνου, έχει όνομα. Και το όνομα είναι ΕΥΤΥΧΙΑ!

Και μπορεί να μου πεις “Μα Μάνο, δεν είναι πάντα εύκολο”. Και μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι σημαντικό, είναι πολύτιμο και υπάρχει τρόπος.

 


Βάλε στη ζωή σου την ευτυχία και την χαρά.
 Όχι μόνο τώρα τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε εποχή, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Τι θέλω να πω.. Η περίοδος των Χριστουγέννων σε λίγες ημέρες θα τελειώσει. Μην τοποθετείς χρονικά όρια στην ευτυχία σου. Το νέο έτος που θα έρθει, και κάθε έτος, το πιο υπέροχο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στους ανθρώπους γύρω σου είναι η ευτυχία.

Αυτές λοιπόν τις Άγιες μέρες, με αφορμή όλη την θετική διάθεση που τις διακατέχει , βρες την χαρά μέσα σου και πρόσφερε χαρά! Και το πιο σημαντικό: Κράτα την ευτυχία αυτή μέσα σου και για το νέο έτος. Είναι ένα υπέροχο δώρο ζωής αυτό το συναίσθημα!

Έτσι λοιπόν, αυτά τα Χριστούγεννα πρόσθεσε στη ζωή σου χαρά και ευτυχία. Απόλαυσε την κάθε στιγμή, μικρή ή μεγάλη, στόλισε το σπίτι σου, βγες έξω διασκέδασε, μοιράσου την χαρά σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε και να θυμάσαι.. η ευτυχία όταν μοιράζεται.. διπλασιάζεται!

Να περνάς υπέροχα!! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Να Αγαπάς Τον Εαυτό Σου Και Να Ζεις Με Πάθος! 

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!