επιμονή

Η Επιμονή είναι το Κλειδί της Επιτυχίας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” style=”1″ dimensions=”560×315″ width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ ipad_color=”black”]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9PbHdieVdhV1gxSQ==[/video_player]

[button_1 text=”%CE%95%CE%AC%CE%BD%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20.mp3%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%20%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BA%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/2jt6cyx6k0ru” new_window=”Y”/]

 

[divider style=”8″]

Η Επιμονή είναι το Κλειδί της Επιτυχίας

Τι θα γινόταν εάν υιοθετούσες μια έκφραση στο μυαλό σου η οποία λέει το εξής:

«Δεν θα εγκαταλείψω μέχρι να πετύχω»

 

Ήταν η έκφραση που άκουσα από τον Les Brown σε μία ομιλία του, μια έκφραση που του την είπε ο μικρός του γιος όταν έπαιζαν Score 4. Έπαιζαν λοιπόν Score 4, και τι συνέβη; Είχε νικήσει ο πατέρας και ο γιος είχε χάσει. Και τότε λέει ο πατέρας «Ήρθε η ώρα να πάω για ύπνο» και του λέει ο γιος του «Δεν θα πας πουθενά μέχρι να κερδίσω». Και έπαιξαν 11 παιχνίδια ακόμα στην σειρά και στο 11ο νίκησε ο μικρός και γυρνάει και λέει στον πατέρα του «Τώρα μπορείς να πας να κοιμηθείς».

 

Τι θα γινόταν εάν είχες αυτή την νοοτροπία στην ζωή σου;

 

Τι θα γινόταν εάν είχες αυτή την νοοτροπία στα επαγγελματικά σου, στα συναισθηματικά σου, στα προσωπικά σου.. Στα πάντα σου..

Ακούμε συνέχεια πως η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας. Και έτσι είναι. Γιατί πραγματικά για να πετύχουμε δεν είναι δύσκολο. Πρόσεξε, μην παρεξηγηθώ, θέλει πάρα πολύ δουλειά. Και παίζει ρόλο από που ξεκινάς.

Ο Branson λέει πως όταν χτίσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση τότε μπορείς να χτίσεις εκατοντάδες άλλες πετυχημένες επιχειρήσεις. Αλλά όταν χτίσεις την μία εκεί θέλεις όλη την ενέργεια.

Ο Tony Robbins έχει 32 επιχειρήσεις αυτή την στιγμή και 1.200 εργαζομένους. Την πρώτη του επιχείρηση την έχτιζε για 20 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Όλες τις άλλες μέσα σε 12, σχεδόν αμέσως. Τόσο απλά. Για ποιον λόγο; Γιατί έμαθε να χτίζει σωστά την πρώτη επιχείρηση. Αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο σε αυτό.

 

[button_1 text=”%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CF%89%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9C%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%20%CE%BC%CE%BF%CF%85″ text_size=”21″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”Y” subtext=”%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD%20%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7″ subtext_size=”19″ subtext_color=”#ffffff” subtext_letter_spacing=”0″ text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”21″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#2A8BF2″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/vimata-epityxias-nlp-4/” new_window=”Y”/]

 

Μεσογειακή κουλτούρα

 

Τι θέλω λοιπόν να σου πω αυτή την στιγμή; Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι η επιμονή θα σε οδηγήσει στο τελικό αποτέλεσμα, όμως οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να επιμένουν και ειδικά στην Ελληνική κουλτούρα, αλλά όχι μόνο στην Ελληνική κουλτούρα, στους Μεσογειακούς λαούς, είμαστε πιο πολύ για το τώρα, να περάσουμε όμορφα, ήλιος, ζωή, μουσική, Κούβα φάση.. Αλλά αυτό δεν δουλεύει αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου.

Αν θέλουμε να πετύχουμε στην ζωή μας χρειαζόμαστε την νοοτροπία που έχουν οι πιο βόρειοι λαοί. Όλα τα πράγματα έχουν ένα συν (+) και ένα πλην (-). Ίσως οι Μεσογειακοί λαοί να ζούμε πιο όμορφα, να απολαμβάνουμε περισσότερο την ζωή μας, αλλά δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε κάποια πράγματα. Οι βόρειοι λαοί λοιπόν μπορούν πιο εύκολα να πετύχουν τέτοιου είδους πράγματα αλλά ίσως να δυσκολεύονται στο να απολαμβάνουν την ζωή.

Είναι πολύ κοινό, γνωστό μυστικό, ότι ο ήλιος βοηθάει πάρα πολύ στο να ζούμε έτσι αλλά για εμένα δεν είναι μόνο ο ήλιος είναι και η κουλτούρα, το πως ζεις. Θέματα λοιπόν που έχω με ανθρώπους που συνεργάζομαι από την Μεσόγειο δεν τα συναντώ με τους βόρειους. Πάνω στο κομμάτι της οργάνωσης, της επιμονής. Αν θέλεις λοιπόν να πετύχεις πρέπει να επιμείνεις. Γιατί η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

Ενεργοποίηση εγκεφάλου

 

Τώρα, αυτό που χρειάζεται εμείς να κάνουμε, είναι το πως θα χτίσουμε μέσα το μυαλό σου, πώς θα το γυμνάσουμε, πώς θα το ενεργοποιήσουμε, πώς θα του δώσουμε αυτά που χρειάζεται προκειμένου να αποκτήσει την επιμονή. Γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι γνωρίζουμε πως πρέπει να επιμένουμε. Αλλά πώς θα γίνει. Αυτή είναι η ερώτηση.

Είναι σαν να πεις σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κρίσεις πανικού «Πρέπει να είσαι ήρεμος». Το ξέρει. Πώς θα το κάνει;

Ή σαν να πας σε έναν άνθρωπο που πονάει το στομάχι του και να τους πεις «Σταμάτα να πονάς». Το ξέρει. Πώς θα το κάνει;

Άρα λοιπόν αυτό είναι μια μορφή πίεσης που ενώ ξέρουμε ότι είναι λογικό δεν μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ήμουν με κάτι φίλες μου χθες και συζητούσαμε και έλεγε η μία φίλη στην άλλη «Πρέπει να αποδεσμευτείς από αυτό γιατί δεν φταις εσύ για όλα». Το καταλάβαινε ότι δεν φταίει αλλά υπάρχει ένας μηχανισμός μέσα μας που τρέχει από τον υποσυνείδητο νου, μια ανώτερη νόηση, που αν θέλεις είναι το 95% και έχει πολύ περισσότερη δύναμη από τον συνειδητό νου, η οποία κάνει το εξής: Παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα οποία λογικά εμείς λέμε ότι αυτό είναι παράλογο.

Αυτό λοιπόν που της επικοινώνησα και τελικά της έκανε να νιώσε ότι έχει νόημα είναι ότι το να λες στην φίλη σου ότι αυτό δεν είναι λογικό και που το ξέρει λογικά ότι αυτό δεν είναι λογικό, δεν την βοηθάς στο να μπορεί να επιμείνει για να πετύχει μια καλύτερη ζωή γι’ αυτήν. Γιατί είναι πολύ λογικό για το υποσυνείδητο αυτό που κάνει, το οποίο είναι παράλογο για το συνειδητό.

 

vimata_epityxias

Χρειάζεται να έχεις επιμονή

 

Συμφωνούμε λοιπόν πως, εάν κάτι δεν μπορώ να το κατανοήσεις γενικότερα στην ζωή σου, δεν πρέπει να το κρίνεις. Γιατί αν μπεις στην διαδικασία να κρίνεις αυτό που δεν μπορείς να κατανοήσεις το μόνο που καταφέρνεις εκείνη την στιγμή είναι να κλείσεις τις πόρτες των επιλογών που δεν είχες σκεφτεί ως τότε.

Έτσι λοιπόν, γνωρίζεις πως για να πετύχεις πρέπει να επιμείνεις και η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας. Σε ότι κι αν θέλεις.

Θέλεις να έχεις πολύ καλή επαγγελματική καριέρα;

Θέλεις να αποκτήσεις μια πολύ ωραία σχέση;

Θέλεις να γίνεις πολύ καλός στο φλερτ;

Θέλεις να έχεις ένα πολύ ωραίο σώμα;

Θέλεις να γίνεις πολύ καλός φίλος;

Θέλεις μια καλή επιχείρηση;

Ότι και να θέλεις πρέπει να επιμείνεις. Γιατί; Γιατί ο εγκέφαλος παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα μόνο όταν μπορεί κάτι να το κάνει αυτόματα. Δηλαδή δίνοντας πολύ λίγη ενέργεια. Και για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάζεται να το επαναλάβει πάρα πολλές φορές. Και η επανάληψη, το να κάνεις πάρα πολλές φορές κάτι, τι σημαίνει; Επιμονή! Το κλειδί της επιτυχίας!

 

Γιατί εγκαταλείπουμε;

 

Το πρώτο λοιπόν που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατανοήσουμε τι γίνεται σε υποσυνείδητο επίπεδο και εγκαταλείπουμε. Το πρώτο λοιπόν που συμβαίνει είναι ότι αυτό που θέλουμε στην ζωή μας είναι ότι δεν το θέλουμε εμείς. Το θέλει η κοινωνία, το θέλει ο εγωισμός μας, το θέλουν οι φόβοι μας, το θέλει η χαμηλή αυτοεκτίμηση μας, η χαμηλή αυτοπεποίθηση μας..

Αυτό λοιπόν που παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είναι να κατανοήσεις για ποιον λόγο ο υποσυνείδητος νους δεν σε αφήνει να επιμένεις για να πετύχεις. Θέλεις λοιπόν να πετύχεις επαγγελματικά; Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημα σου; Θέλεις να ανελιχθείς στην εταιρία που είσαι ή να πας σε μία άλλη εταιρία; Ξέρεις λοιπόν ότι πρέπει να γίνεις ο καλύτερος. Για να γίνεις ο καλύτερος πρέπει να επιμείνεις. Αλλά χρειάζεται να επιμένεις χωρίς να έχεις άγχος και στρες γιατί αν έχεις άγχος και στρες τι κάνεις; Επιμένεις με τον λάθος τρόπο, που είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό.

Άρα λοιπόν για να επιμένεις με τον σωστό τρόπο τι χρειάζεται να κάνεις; Χρειάζεται να κατανοήσεις τι είναι αυτό που σε στρεσάρει υποσυνείδητα. Γιατί αν σε στρεσάρει κάτι υποσυνείδητα τι θα κάνεις; Για να μην στρεσάρεσαι θα σταματήσεις να επιμένεις και θα τραβήξεις άλλη πορεία.

Άρα λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας τα βάλουμε σε ένα απλό μονοπάτι. Χρειάζεται πρώτα να καταλάβεις τι είναι αυτό που δεν σου επιτρέπει να μην επιμένεις σε υποσυνείδητο επίπεδο. Αφού λοιπόν ασχοληθείς με αυτό και αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο το δεύτερο που θέλω να κάνεις είναι να ασχοληθείς με την αξία της επιμονής. Τι θα σου φέρει η επιμονή στην ζωή σου;

[button_1 text=”Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”80″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#00BDD0″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/coaching-online-course-10-2/” new_window=”Y”/]

Ποια είναι τα #3 πράγματα που είναι σημαντικά για την επιμονή

 

Αφού λοιπόν καταλάβεις τι θα σου φέρει η επιμονή στην ζωή σου πάμε να δούμε #3 πράγματα τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για να επιμένεις και να κάνεις τα πράγματα να συμβαίνουν για εσένα ανεξάρτητα των συνθηκών που συμβαίνουν εκεί πέρα έξω:

 

#1 – Πρέπει να είσαι κουφός

 

Συναισθηματικά, ακουστικά, διαισθητικά, οπτικά, με όλους τους τρόπους. Θέλεις κάτι στην ζωή σου; Ξέχνα τους πάντες. Ειδικά αυτούς που δεν έχουν πετύχει, που δεν έχουν όνειρα, που δεν έχουν στόχους, που δεν έχουν κόμπλεξ, που το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν εσένα κάτω γιατί δεν θέλουν να κάνουν κάτι εκείνοι.

Θυμάμαι κάποια στιγμή είχα μια κοπέλα και της λέω «Αποφάσισα να κάνω διατροφή και να χάσω κιλά». Πολύ ωραία. Από την στιγμή που της το είπα λες και της είπα ότι θέλω να πάρω κιλά. «Πάμε σε αυτό το μαγαζί», «Πάμε να φάμε βρώμικο» κλπ.

Είναι σαν κάποιος να λέει «Θέλω να κόψω το κάπνισμα» και να πηγαίνει ο φίλος του με το πακέτο και να του λέει «Έλα, θέλεις τσιγάρο;».

Θέλεις κάτι στην ζωή σου; Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Γράψε το. Δες το. Νιώσε το. Τέλεια. Φέρε το απέναντι σου και σε ότι άλλο βάλε παρωπίδες. Ειδικά από τους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν όραμα.

Σε μια άλλη συνάντηση με έναν φίλο ποιο είναι το μαγικό; Το μαγικό είναι ότι κατάλαβε ότι δεν έχει να κάνει με αυτόν η φωνή μέσα του που του έλεγε «Σταμάτησε», «Εγκατέλειψε». Πρέπει να επιμένεις μέχρι να πετύχεις, με έξυπνο τρόπο. Δηλαδή έχοντας έξυπνες στρατηγικές, μετρώντας τις στρατηγικές τι αποτέλεσμα παράγουν και αλλάζοντας τες μέχρι να βρεις αυτό που δουλεύει. Και να θυμάσαι πως η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Αν λοιπόν βρεις την φόρμουλα σε κάτι κι εκεί είναι που αφιερώνουμε τον πιο πολύ χρόνο και αυτό είναι το πιο επίπονο σε μια διαδικασία τότε θα πετύχεις. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξέρεις για ποιον λόγο το θέλεις αυτό. Για ποιον λόγο θέλεις να επιμένεις σ’ αυτό που ξεκίνησες να κάνεις; Γιατί αν δεν ξέρεις τι θα σου δώσει αυτό δεν έχεις λόγο να επιμείνεις. Άρα θα αρχίσεις να επηρεάζεσαι από τους άλλους.

 

#2 – Να περιτριγυρίζεσαι από τους κατάλληλους ανθρώπους

 

Το #2 σημαντικό βήμα είναι να περιτριγυρίζεσαι από τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν έχουν κόμπλεξ. Αν πας σε έναν άνθρωπο που είναι πραγματικά πλούσιος θα δεις ότι θα σου μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Κάποιοι νεόπλουτοι μπορεί να έχουν κάποια κόμπλεξ. Κάποιοι που θέλουν να το παίξουν πλούσιοι μπορεί να έχουν κάποια κόμπλεξ. Το ίδιο ισχύει και στους ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει πράγματα. Ένας αθλητής που έχει πραγματικά πετύχει δεν έχει κόμπλεξ. Ένας αθλητής που προσπαθεί τώρα να πετύχει ίσως να μην βοηθήσει έναν άλλον αθλητή. 

Σου δίνω διάφορα παραδείγματα γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω μια περιοριστική πεποίθηση ότι οι πλούσιοι είναι έτσι ή αλλιώς και να βγάλουν ταμπέλες οι νεόπλουτοι που ανέφερα. Μια μεγάλη μερίδα νεόπλουτων. Όπως και μια μεγάλη μερίδα φτωχών έχουν κόμπλεξ με αυτούς που έχουν χρήματα.  Γιατί δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να κάνουν αυτό το οποίο κάνουν οι άλλοι. Γιατί ο φτωχός θέλει να πάει να δώσει το ένα του ευρώ για να αγοράσει μια μπουγάτσα ή μία τυρόπιτα ή ένα μπιχλιμπίδι από το παζάρι ενώ ο πλούσιος θα το κρατήσει γιατί θέλει να το επενδύσει. Και ο φτωχός θα τον πει τσιγκούνη. Αλλά ο πλούσιος δεν είναι τσιγκούνης. Βάζει τα χρήματα να δουλέψουν γι’ αυτόν. Άρα τα πράγματα είναι κάπως σχετικά.

Είναι λοιπόν σημαντικό να έχεις τριγύρω σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Εάν δεν έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους ξέχασε το. Αν θέλεις να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου. Αν θέλεις να πας μακριά πρέπει να βρεις μια ομάδα ανθρώπων. Και μια ομάδα ανθρώπων που δεν θα είναι μόνο οι συνεργάτες σου αλλά και οι φίλοι σου. Οι άνθρωποι που θα σε στηρίζουν, που θα σε εμπνέουν. Οι άνθρωποι που θα σου λένε εκεί που πέφτεις «Προχώρα». Και όχι ο άνθρωπος που θα σου πει «Στα έλεγα εγώ». Βρες λοιπόν τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

[button_1 text=”%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CF%89%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9C%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%20%CE%BC%CE%BF%CF%85″ text_size=”21″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”Y” subtext=”%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD%20%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7″ subtext_size=”19″ subtext_color=”#ffffff” subtext_letter_spacing=”0″ text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”21″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#2A8BF2″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/vimata-epityxias-nlp-4/” new_window=”Y”/]

#3 – Άρχισε να εστιάζεις σε όσα έχεις καταφέρει

 

Το #3 βήμα και πάρα πολύ σημαντικό είναι όταν κάνεις κάτι, επειδή στην πορεία μέχρι να μάθεις την φόρμουλα που δουλεύει θα συναντήσεις πάρα πολλές δυσκολίες, εστίαζε σε αυτά που έχεις καταφέρει. Στα όμορφα πράγματα που σου έχουν δοθεί. Γιατί αν εστιάζεις στα δύσκολα το έχασες το παιχνίδι. Αν εστιάζεις στην αποτυχία το έχασες. Θα εγκαταλείψεις. Αν λοιπόν θέλεις να αναπτύξεις την νοοτροπία της επιμονής εστίαζε σε αυτό που κάνεις.

Η επιμονή θα σε οδηγήσει σε οποιουδήποτε είδους επιτυχία, επαγγελματική, διαπροσωπική και ότι μπορείς να φανταστείς. Όμως επειδή την επιμονή και την επιτυχία την έχουν συνδέσει πολύ περισσότερο οι άνθρωποι με το επαγγελματικό κομμάτι και το οικονομικό θέλω να θυμάσαι πως γι’ αυτή την επιτυχία δεν είναι απαραίτητο μόνο να είσαι εκεί καλός. Γιατί πολλές φορές και η σχέση θα σε βοηθήσει επαγγελματικά να πετύχεις. Γιατί αν έχεις μια σχέση που σε στρεσάρει είναι σίγουρο πως κάτι θα γίνει μετά. Δεν θα το κάνεις εύκολα. Ή ακόμα και αν πετύχεις με την σχέση που σε στρεσάρει δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα πετύχαινες με μία σχέση που δεν σε στρεσάρει.

 

Άρα λοιπόν που θέλω να καταλήξω;

 

#1 – Καταλαβαίνεις την αξία της επιμονής. Η επιμονή είναι το κλειδί για την επιτυχία.

#2 – Κατανόησε τι κάνει μέσα ο εγκέφαλος σου, για ποιον λόγο, ποια είναι η διαδικασία που συμβαίνει σε ασυνείδητο επίπεδο που δεν σου επιτρέπει να επιμένεις 100%; Να επιμένεις μέχρι να πετύχεις, όπως έλεγε ο γιος τους Les Brown.

Αφού λοιπόν κατανοήσεις και δουλέψεις πάνω σε αυτή την κατανόηση, πάμε να δούμε τα #3 πράγματα που είναι καλό να κάνεις:

 

#1 – Γίνε κουφός από όλο τον περίγυρο σου. Ειδικά από τους μη κατάλληλους ανθρώπους.

#2 – Άρχισε να φτιάχνεις έναν περίγυρο ο οποίος αξίζεις να υπάρχεις ανάμεσα και ευθυγραμμίζονται τα οράματα σας, το μέλλον σας, κ.ο.

#3 – Άρχισε να εστιάζεις σε αυτά τα αποτελέσματα τα μικρά δείγματα αποτελεσμάτων τα οποία έχεις από αυτό που κάνεις και αυτό άρχισε να εστιάζεις, να επιβραβεύεις τον εαυτό σου και να νιώθεις υπέροχα που το κάνεις γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα. Και αφού το κάνεις, μόνο γι’ αυτό, από εμένα έχεις τον σεβασμό μου, την προσοχή μου, τα πάντα.

Χτίσε λοιπόν αυτή την νοοτροπία και η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Θα έχεις μια εξαιρετική ζωή σε όλα τα επίπεδα. Γιατί το κλειδί της επιτυχίας είναι η επιμονή.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα:

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ?

Μάθε τον εαυτό σου και αξιοποίησε τον στο μέγιστο

Τι είναι πιο σημαντικό: Πόσο θα ζήσεις ή πώς θα ζήσεις;

Αν θέλεις να γίνεις μεγάλος ηγέτης μην ξεχνάς το όραμα σου

Ποια είναι η ερώτηση που όταν απαντηθεί οδηγεί στην επιτυχία;

 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

[Παραπάνω βρήκες ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια – χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ]

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις