#10 Απλοί Τρόποι για να Φέρεις Θετική Ενέργεια στη Ζωή σου

Στην σύγχρονη εποχή οι δυσκολίες της καθημερινότητας δεν μας βοηθούν να διατηρήσουμε θετική ενέργεια, θετική στάση, απέναντι στη ζωή.

Τα συναισθήματα παλεύουν μέσα μας για το ποιο θα επικρατήσει. Κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε μας αποδυναμώνει και να μας απομακρύνει από την θετική ενέργεια.

Τι γίνεται, όμως, όταν απομακρυνθείς πολύ από την θετική ενέργεια σου;

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κερδίζει έδαφος η απογοήτευση, η απαισιοδοξία, το άγχος, η θλίψη, οι φοβίες και πάρα πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις #10 απλούς τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την θετική ενέργεια, που πρέπει να  έχεις στην ζωή σου.

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ


1. Απόλαυσε μια βόλτα στην
 φύση

Μια βόλτα στην φύση, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα του άγχους, βελτιώνει την μνήμη και παρέχει μια αίσθηση αναζωογόνησης.

2. Βοήθησε άλλους ανθρώπους

Βοηθώντας τους ανθρώπους γύρω σου να ξαναβρούν το χαμόγελο, γεμίζεις κι εσύ με χαρά και θετική ενέργεια ακριβώς όπως την προσφέρεις.

3. Ανέπτυξε στάση ευγνωμοσύνης

Αναγνωρίζοντας όλα τα θετικά που έχουν συμβεί στη ζωή σου, και γεμίζοντας ευγνωμοσύνη θα νιώσεις πνευματική ανάταση και εξύψωση. Η θετική ενέργεια θα γεμίσει τη ζωή σου.

4. Φρόντισε να κάνεις ένα διάλειμμα

Η κούραση μειώνει τα επίπεδα της θετικής ενέργειας. Κάνε ένα διάλειμμα, ξεκουράσου.. Θα δεις τα επίπεδα της θετικής ενέργειας σου να ανεβαίνουν.

5. Να γελάς

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Είναι αυτό που μας βοηθά, να εξισορροπήσουμε την ενέργεια μας. Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ενισχύει την διάθεση μας. Επίσης μειώνει τον ψυχικό πόνο και μας προστατεύει από τις επιζήμιες επιπτώσεις του στρες. Βρες έναν τρόπο να γελάς συχνά. Δες μια κωμωδία, πέρνα χρόνο με φίλους, με ότι σε κάνει να χαλαρώνεις και να περνάς καλά. 

6. Πέρνα χρόνο με θετικούς ανθρώπους

Έρευνες έχουν δείξει ότι το στρες είναι μεταδοτικό,  όσο περισσότερο περιβάλλεις τον εαυτό σου με αυτό, τόσο πιο πιθανό είναι να το αφήσεις να επηρεάσει τις σκέψεις σουΜε τον ίδιο τρόπο που το στρες είναι μεταδοτικό, με τον ίδιο τρόπο μεταδίδεται  και η ευτυχία. Τι περιμένεις λοιπόν άρχισε να συναναστρέφεσαι με θετικούς ανθρώπους, και δες τα επίπεδα στην θετική ενέργεια σου να αλλάζουν.

7Πάρε βαθιά αναπνοή

Οι ασκήσεις αναπνοής βοηθούν να αφαιρέσεις τις τοξίνες από το σώμα σου, και να ενισχύσεις τον εγκέφαλο σου με καθαρό αέρα. Οι σκέψεις γίνονται πιο καθαρές, πιο θετικές, πιο ήρεμες. Η θετική ενέργεια θα γεμίσει τη ζωή σου.

8. Γυμνάσου

Η άσκηση σε βοηθάει τόσο για την καλή λειτουργία της καρδιάς, όσο και για την καλή πνευματική υγεία. Έρευνες έχουν δείξει ότι η άσκηση μειώνει το άγχος και ανεβάζει την διάθεση.

9Φρόντισε τον εαυτό σου

Φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, νιώσε όμορφος/-η. Βρες μικρούς τρόπους να κάνεις αυτή την αλλαγή και δες τα επίπεδα της θετικής ενέργειας σου να αλλάζουν προς το καλύτερο.

10. Γιόρτασε τις μικρές νίκες

Γιορτάζοντας τις μικρές σου καθημερινές νίκες, είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους να γεμίσεις τη ζωή σου με θετική ενέργεια.

Ακολούθησε τους παραπάνω #10 απλούς τρόπους, για να βοηθήσεις να αυξηθούν τα επίπεδα της θετικής σου ενέργειας και δες την ζωή σου να αλλάζει με θετικό τρόπο.

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!