Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ο #1 λόγος που δεν ξεπερνάς τις κρίσεις πανικού

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” style=”1″ dimensions=”560×315″ width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ ipad_color=”black”]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9XX3BVSXlMWDJlUQ==[/video_player]

[button_1 text=”%CE%95%CE%AC%CE%BD%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20.mp3%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%20%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BA%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/kriseis-panikou-syneiditotita/s-XkN19″ new_window=”Y”/]

 

[divider style=”8″]

Ο #1 λόγος που δεν ξεπερνάς τις κρίσεις πανικού

Δεν έχεις κρίσεις πανικού. Η έλλειψη της συνειδητότητας σου είναι το πρόβλημα σου.

Έχεις σκεφτεί πόσα πράγματα δεν έχεις σκεφτεί που θα μπορούσε να είναι η λύση γι’ αυτό που τόσα χρόνια σε βασανίζει, τις κρίσεις πανικού;

Μπορεί να περνάς υπέροχα με τους φίλους σου, με τον σύντροφό σου, να βρίσκεσαι σε ένα πολύ ωραίο μέρος, στην εργασία σου, στο σπίτι σου να ξεκουράζεσαι. Μέσα στον ύπνο σου, οτιδήποτε.. Και ξαφνικά να νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, να ιδρώνουν τα χέρια σου, τα πόδια σου να τρέμουν και να έχεις την αίσθηση ότι η αναπνοή σου θα τελειώσει και πως κάπου εδώ μπορεί να είναι το τέλος τους κόσμου. Αυτό, πάνω κάτω, ονομάζεται κρίσεις πανικού. Και είναι κάτι που πραγματικά για τους ανθρώπους που το βιώνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Είναι κάτι το οποίο είχα κι εγώ για πάρα πολύ καιρό στην ζωή μου και πραγματικά ένιωθα εγκλωβισμένος μέσα στο κορμί μου.

Οι κρίσεις πανικού είναι το σύμπτωμα

Όμως είναι αυτό η αλήθεια; Οι κρίσεις πανικού είναι αυτό που πραγματικά οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε και μας δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα; Θέλω να θυμάσαι ότι αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά συμπτώματα. Για την ακρίβεια ο ιδρώτας, η ταχυκαρδία και όλα αυτά δεν είναι απλά τα συμπτώματα. Οι κρίσεις πανικού είναι το σύμπτωμα και απλά μέσα από αυτές τις αισθήσεις που βιώνεις στο σώμα σου αναγνωρίζεις το σύμπτωμα των κρίσεων πανικού.

Για ποιον λόγο όμως το λέω αυτό και γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κατανοήσεις;

Όταν κατανοήσεις την αιτία του προβλήματος σου τότε μπορείς να δώσεις λύσεις

[button_1 text=”%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CF%89%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9C%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%20%CE%BC%CE%BF%CF%85″ text_size=”21″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”Y” subtext=”%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD%20%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7″ subtext_size=”19″ subtext_color=”#ffffff” subtext_letter_spacing=”0″ text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”21″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#2A8BF2″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/vimata-epityxias-nlp-4/” new_window=”Y”/]

 

Εστίασε στο κατάλληλο σημείο – Εστίασε στην συνειδητότητα σου

Δεν παίζει ρόλο πόσα χρόνια έχεις προσπαθήσει, αν παίρνεις φαρμακευτική αγωγή, εάν έχεις πάει στους καλύτερους γιατρούς, στους καλύτερους ειδικούς, στους καλύτερους expert και σου έχουν πει ότι δεν γίνεται τίποτα ή αν ακόμα έχεις πείσει εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν γίνεται τίποτα.

Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι μπορείς να τις ξεπεράσεις μόνο αν εστιάζεις στο κατάλληλο σημείο. Και το κατάλληλο σημείο ποιο είναι; Το κατάλληλο σημείο είναι η συνειδητότητα σου.

Το δεύτερο λοιπόν πολύ σημαντικό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι ότι το πρόβλημα των κρίσεων πανικού δεν είναι πραγματικά το πρόβλημα σου. Έχεις κάποια άλλα πράγματα τα οποία σε ταλαιπωρούν, τα οποία υπάρχουν μέσα σου, και για κάποιους λόγους δεν τα αναγνωρίζεις, δεν θέλεις να τα δεις, ή ίσως γι’ αυτό έχεις κρίσεις πανικού, για να μην βλέπεις αυτό που πραγματικά σε απασχολεί.

Η σημασία της διευρυμένης συνειδητότητας

Ας εστιάσουμε στα συμπτώματα των κρίσεων πανικού. Καταρχήν αναγνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να διευρύνεις την συνειδητότητα σου; Ίσως όχι ακόμα. Αλλά επίτρεψε μου να σου εξηγήσω πόσο σημαντικό είναι να έχεις διευρυμένη συνειδητότητα και να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πολύ διαφορετικά κάθε στιγμή.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από το τέλος. Έστω λοιπόν ότι έχουμε από την μία μεριά τις κρίσεις πανικού, κάπου στην μέση έχουμε ένα συναίσθημα και από την άλλη μεριά έναν τρόπο σκέψης. Ο τρόπος σκέψης έρχεται μέσα από τους πόρους που υπάρχουν μέσα στον εγκέφαλο, μέσα από τις επιλογές που νομίζουμε ότι έχουμε, μέσα από την συνειδητότητα μας.

vimata_epityxias

 

Γνώσεις και συνειδητότητα

Όμως ένα κομμάτι της συνειδητότητας τι είναι; Ένα κομμάτι της συνειδητότητας μας είναι οι γνώσεις.Ποιες είναι οι γνώσεις που έχεις;

«Μάνο, τι σχέση έχουν οι γνώσεις μου με τις κρίσεις πανικού;» Επίτρεψε μου να σου εξηγήσω. Φαντάσου λοιπόν ότι πας σε ένα πολυκατάστημα και παίρνεις μια τέλεια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας που μόνο καφέ δεν φτιάχνει. Τέλεια. Καλορίζικη.

Όμως την ίδια στιγμή για κάποιον λόγο ξέχασε ο πωλητής να σου βάλει μέσα το manual. Θέλω λοιπόν να σου πω ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, με πάρα πολλές καινοτομίες, που δεν έχουν ξαναυπάρξει ποτέ έξω στην αγορά.

Η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: Πόσο καιρό θα χρειαστείς για να μάθεις όλα όσα μπορεί να σου προσφέρει αυτή η τηλεόραση; Μπορεί να σου πάρει και μήνες και ξέρεις τι; Κάποιες από τις λειτουργίες μπορεί και να μην τις ανακαλύψεις καν γιατί δεν ξέρεις καν ότι υπάρχουν.

Κάποια πράγματα λοιπόν τα οποία μπορεί να κάνει ο εγκέφαλος σου δεν ξέρεις καν ότι μπορεί να τα κάνει. Και κάποια από αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις καν πώς να τον βοηθήσεις να τα κάνει. Άρα λοιπόν εάν δεν έχεις την γνώση, δεν έχεις την συνειδητότητα, τότε πως μπορείς να αποκτήσεις τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης προκειμένου να απελευθερωθείς από τις κρίσεις πανικού;

[button_1 text=”Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”80″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#00BDD0″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/coaching-online-course-10-2/” new_window=”Y”/]

 

Μην εστιάζεις στις κρίσεις πανικού

Σταμάτα να εστιάζεις στις κρίσεις πανικού. Ας το δούμε μέσα από ένα παράδειγμα: Αν έχεις πυρετό, δεν είναι πάντα καλή ιδέα να ρίξεις τον πυρετό. Πρέπει να δεις την αιτία που προκαλεί τον πυρετό. Γιατί αν δεν το κάνεις αυτό μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο την ζωή σου. Έτσι ακριβώς μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο την ζωή σου εάν εστιάσεις στις κρίσεις πανικού.

Φαντάσου λοιπόν ότι υπάρχει μια βαθύτερη αιτία στην οποία εσύ δεν δίνεις σημασία, δεν έχεις την συνειδητότητα να το καταλάβεις, κι εγώ σου δίνω μια τεχνική και φεύγουν οι κρίσεις πανικού. Γίνεται αυτό. Θέλω να μου πεις όμως τι κόστος θα έχεις στην ζωή σου.

Εάν λοιπόν θέλεις να αλλάξεις μια για πάντα τις κρίσεις πανικού και θέλεις πραγματικά να απελευθερωθείς ξέχασε τις κρίσεις πανικού. Εστίασε στο να διευρύνεις την συνειδητότητα σου. Αυτό είναι που θα σου φέρει αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος!

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα:

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ?

Ευθυγραμμίσου με τη συγχρονικότητα και ζήσε τα δικά σου θαύματα

Πώς να βγάλεις το άγχος από την ζωή σου αποκτώντας ηρεμία και ευτυχία

Το μυστικό για συναισθηματική ζωή και συναισθηματική ευεξία

Όνειρα ή Όνειρο.. | Πολλά ή Ένα.. | Μεγάλα ή Μικρά..

 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

[Παραπάνω βρήκες ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια – χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ]

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις