Πώς σχετίζεται ο ασυνείδητος νους με τις κρίσεις πανικού;

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik

Κρίσεις πανικού! Το “big deal” της εποχής. (Συγνώμη για την έκφραση στα αγγλικά). Οι κρίσεις πανικού είναι τόσο τρομερό πρόβλημα; Ουπς! Τρομερό πρόβλημα; Μήπως αυτό είναι το πρόβλημα; Ίσως ναι… Ίσως όχι! 

Δεν ξέρω εάν το γνώριζες αυτό αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι αυτό που συμβαίνει αλλά το πως αντιλαμβάνομαι αυτό που συμβαίνει. Για να είμαι πιο ακριβής ο τρόπος που κωδικοποιώ τον έξω κόσμο μέσα μου θα καθορίσει εάν θα έχω κρίσεις πανικού ή θα είμαι γαλήνιος


Ίσως σου φανεί παράξενη η απάντηση αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουλάχιστον η μια εκδοχή αυτής. Κρίσεις πανικού είναι αυτό που εσύ το κάνεις να είναι. Είναι ένα σύμπτωμα της έλλειψης επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου που υπάρχει μια δεδομένη στιγμή μέσα στο μυαλό σου. 

Οπότε εάν είναι να εστιάσεις κάπου θα σε βοηθούσε, να  εστιάσεις στο πως να αποκαταστήσεις αυτήν την επικοινωνία μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Φαινομενικά ίσως να μην σχετίζεται, αλλά στην ουσία είναι ένας τρόπος, για να εκφράσει ένα εσωτερικό μήνυμα προς τα σένα. Άρα εάν θα μπορούσες να κάνεις μια ερώτηση στον εαυτό σου, ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να σου δώσουν οι κρίσεις αυτές ποια θα ήταν η απάντηση που θα έδινες; 

Απέφυγε να απαντήσεις με τον λογικό νου. Ο λόγος είναι απλός. Ο συνειδητός νους είναι μόνο το 5%. Το άλλο 95% είναι ο ασυνείδητος νους. Άρα είναι λογικό πως εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάτι από τα δυο για να κάνεις την αλλαγή που θέλεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον ασυνείδητο νου, έτσι δεν είναι; 

Ποια είναι η γνώση που μπορείς να πάρεις από τον ασυνείδητο νου σου;


Πίστεψε με, εάν πάρεις την κατάλληλη γνώση τότε αυτή έχει τη δύναμη να διώξει τις κρίσεις πανικού μόνιμα από τη ζωή σου. Θυμήσου πως είναι απλά μια έλλειψη επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου. 

Πρέπει όμως να προσέξεις την ποιότητα της γνώσης που θα πάρεις. Πολλοί άνθρωποι συνήθως δεν μαθαίνουν αλλά αποδυναμώνουν τον εαυτό τους. Μη το κάνεις αυτό σε σένα. Επέλεξε να μάθεις κάτι που θα σε πάει μπροστά.

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!