Η ταυτότητα σου είναι η δυναμή σου και θα ορίσει την επιτυχία σου

Από τις πιο σημαντικές πεποιθήσεις μας είναι αυτές που ορίζουν το ποιοι είμαστε.

Οι άνθρωποι έχουν τεράστιες ικανότητες, που ξεπερνούν τις σκέψεις σχετικά με το τι είναι δυνατό. Η δύναμη για να αξιοποιήσουμε το τεράστιο δυναμικό μας προέρχεται από την ταυτότητά μας. Πώς ορίζουμε τον εαυτό μας και ποιες πεποιθήσεις έχουμε;

Η ταυτότητα είναι η πιο δυνατή δύναμη στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Όλοι έχουμε μια βαθιά ανάγκη να διατηρήσουμε το πώς ορίζουμε τον εαυτό μας. Κάθε αλλαγή που κάνεις μέσα σου εξαρτάται από την ικανότητα να επεκτείνεις αυτή την ταυτότητα. Χτίζοντας νέα ταυτότητα, ενδυναμώνεις το σύστημα πεποιθήσεων και μπορείς να δημιουργήσεις μια τελική αλλαγή, τόσο στον εαυτό σου όσο και στη ζωή σου.


Οι βασικές αρχές της ταυτότητας


Συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με το ποια είναι η οπτική μας γωνία, σχετικά με το ποιοι είμαστε, ανεξάρτητα με το αν η οπτική αυτή είναι ακριβής ή όχι.

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ποια είναι η πραγματική σου αξία; nlp μανώλης ισχάκης holistic result coaching

Γεννήθηκες για να είσαι
Ευτυχισμένος.
Όχι για να Υποφέρεις...


Προσπαθώντας να ζήσουμε με τρόπο που συγκρούεται με τη φύση μας, δημιουργούμε μια ζωή γεμάτη απογοήτευση, άγχος και δυστυχία. Πρέπει να μάθουμε να αγκαλιάσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας, τις επιθυμίες, τις δυνατότητες, τους φόβους, τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε αρμονία και να αξιοποιήσουμε το τεράστιο δυναμικό μας.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Όλοι έχουμε βιώσει στιγμές με άγχος και αποτυχίες, και ως αποτέλεσμα αυτού, δεν έχουμε πει ή κάνει τίποτα που να μην αντανακλά στο ποιοι είμαστε. Αυτό δεν κάνει τη συμπεριφορά μας μέρος της ταυτότητάς μας. Αντίθετα, στιγμιαία καλύπτουμε τις ανάγκες μας.


Όταν δημιουργούμε μη αγαπητές ή εχθρικές καταστάσεις, πρέπει να αναλάβουμε δράση ώστε να αποκαταστήσουμε την αιτία που προκάλεσε αυτή την κατάσταση.


Για παράδειγμα, κάνε ελεύθερη πτώση ή καταδύσεις ή ολοκλήρωσε έναν κύκλο δυνατών ασκήσεων μ’ έναν τρόπο θα ταρακουνήσουν τα νερά σου.


Όλοι έχουμε τη δύναμη να ανακαλύψουμε εκ νέου τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε μια καινούργια, ενδυναμωτική ταυτότητα  θα επεκτείνει για εμάς το τι είναι δυνατό στη ζωή μας. Το κλειδί είναι να αναλάβουμε συνειδητά τον έλεγχο των πεποιθήσεων που δημιουργούμε για τον εαυτό μας. Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά σε αυτό που επιθυμούμε περισσότερο.

Πώς να απελευθερωθείς μια για πάντα από τις κρίσεις πανικού! nlp μανωλης ισχακης holistic result coaching

Σταμάτα να σκέφτεσαι
ποιος παίρνει τον έπαινο!
Είναι επληκτικό αυτό που μπορείς
να πετύχεις εαν σταματήσει να
σε ενδιαφέρει!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!