[Για Άνδρες] – Είσαι Αγόρι ή Άνδρας; Τι Προτιμούν οι Γυναίκες;

Είσαι αγόρι ή άνδρας;

Πάρα πολλοί άνδρες αναζητούν μια γυναίκα αυτή την περίοδο. Και πάρα πολλές γυναίκες αναζητούν έναν άνδρα.

Αν βρεθούμε σε ένα σεμινάριο, που έχει πενήντα ή εκατό ή διακόσιους ανθρώπους, και ρωτήσουμε “Πόσες γυναίκες θέλετε έναν άνδρα;” όλες θα σηκώσουν το χέρι.

Από την άλλη όμως εάν ρωτήσουμε τους άνδρες Πόσοι άνδρες φλερτάρουν τις γυναίκες; λίγοι θα σηκώσουν το χέρι.

Και από αυτούς που φλερτάρουν “Πόσοι άνδρες από εσάς που φλερτάρετε, φλερτάρετε με τον κατάλληλο τρόπο;” και ζητάς να σηκώσουν το χέρι οι γυναίκες.. Και είναι λίγα τα χέρια.

Για ποιον λόγο;


Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα,  να δούμε την κατάσταση λίγο πιο σφαιρικά. Φαντάζομαι θα συμφωνείς πως, οι σχέσεις είναι ότι πιο ωραίο ενδεχομένως μπορεί να υπάρχει, να μοιράζεσαι πράγματα με έναν άλλον άνθρωπο, τα όμορφα και τα άσχημα.

Αλλά αν πάμε και πέρα από αυτό, ενδεχομένως   να  κάνεις απλά  παρέα με μια γυναίκα,  η ακόμα , να  έχεις μόνο σεξουαλική επαφή με μία γυναίκα, εάν αυτό είναι το ζητούμενο για σένα, ότι και να κάνεις, είναι πολύ όμορφο.

Όμως, ξέρεις τι γίνεται; Οι γυναίκες αυτό που ζητούν είναι έναν άνδρα. Βαρέθηκαν τα αγοράκια.

Ανακάλυψε Τον Κώδικα του Μυαλού:
Πολλαπλασίασε τα επίπεδα χαράς και μεγιστοποίησε τα μετρήσιμα αποτελέσματά σου έως και 88% ώστε να μεταμορφώσεις την καθημερινότητά σου σε μια εξαιρετική εμπειρία ζωής χωρίς άγχος, φόβο & απογοήτευση σε 90 ημέρες.


Πάμε λιγάκι να αναλύσουμε την λέξη:

Άνδρας, δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε όπως το σκέφτηκα σε ένα session, που είχα με έναν άνθρωπο, έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν ορισμό, ο οποίος
είναι: Αν + Δρας. Αν δρας, παίρνεις πρωτοβουλίες, είσαι αποφασιστικός, δημιουργείς την αίσθηση της ασφάλειας, τότε πίστεψε με, θα είσαι πολύ επιλέξιμος από τις γυναίκες.

Εάν δεν δρας τότε δεν θα δημιουργείς  ασφάλεια, δεν θα δημιουργείς την αίσθηση του ηγέτη, δεν θα δημιουργείς την αίσθηση της έμπνευσης, για να σε ακολουθήσει οποιαδήποτε  γυναίκα.

Εάν μπορούσαν λοιπόν οι γυναίκες  να μιλήσουν, και να βγάλουν την φωνή τους μέσα από αυτό το video – θα μπορούσαν ενδεχομένως με σχόλια – οι άνδρες θα παίρναμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα. Γιατί έχει χαθεί αυτός ο ρόλος.


Και άνδρας δεν σημαίνει αυτός που θα φωνάξει, αυτός που θα είναι βίαιος, όλα αυτά.. Αυτά δεν είναι τίποτα. Άνδρας είναι αυτός που δρα. Που θα σηκωθεί, θα πάρει την γυναίκα να χορέψει, θα πάρει την γυναίκα να της μιλήσει, θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα, θα την κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, θα την κάνει να χαμογελάσει..

Και τώρα θα μου πεις: “Ναι ρε συ Μάνο, αλλά και αν αυτή δεν θέλει;”. Ok. Δεν είναι όλες έτσι. Κάποιες θέλουν πολύ να γελάσουν. Κάποιες θέλουν πολύ να περάσουν όμορφα. Κάποιες θέλουν πολύ έναν άνδρα παλιάς κοπής.


Έτσι λοιπόν δες από το μηδέν έως το δέκα πόσο δρας στην καθημερινότητα σου, όχι στον επιχειρηματικό τομέα, στις γυναίκες. Αύξησε αυτό το ποσοστό και άρχισε να παρατηρείς, την διαφορά στο πως συσχετίζεσαι.

Τώρα αυτό μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Μπορείς να έχεις απλά μια σεξουαλική επαφή, αν αυτό είναι το ζητούμενο σου, αλλά να είσαι ξεκάθαρος, ποτέ να μην κοροϊδεύεις.

Μπορεί να δημιουργήσεις μια πολύ ωραία σχέση ή μπορεί την σχέση που ήδη έχεις, να έχει βαλτώσει, και να αρχίσεις να παίρνεις τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο το σκηνικό να αλλάζει, και να γίνεται σαν την πρώτη μέρα.

Σκέψου το λίγο. Τα πράγματα πολλές φορές είναι πολύ πιο απλά. Σκέψου το, δράσε και δες τι αλλάζει στην συντροφική σου, στην σεξουαλική σου, στην ερωτική σου ζωή.

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!