Σεξουαλική επαφή.. Τι γνωρίζεις για την δύναμη της;

Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από τα μάτια του συντρόφου σου;

Του ανθρώπου που μοιράζεσαι τη ζωή.

Γνωρίζεις ότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη αυτοεκτίμησης, κρίσεις πανικού, προβλήματα οικονομικά, προβλήματα στην σχέση τους με τους φίλους τους, στην καθημερινότητα τους, όλα αυτά είναι συμπτώματα της έλλειψης της καλής σχέσης με τον άνθρωπο που αγαπάει;

Η σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάς, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές σχέσεις. Ο άνθρωπος που αγαπάς, η σχέση σου, ο άνθρωπος σου, ο σύντροφος σου, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου προσφέρει κάτι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη Γη. Κανένας. Ούτε η μητέρα σου, ούτε ο πατέρας σου, ούτε ο Θεός, ούτε το παιδί σου, ούτε ο καλύτερος σου φίλος, ούτε ο κολλητός.

Αλλά συνήθως ξέρεις τι λέμε οι άνθρωποι; “Φίλος είναι μόνο ένας” Όχι, υπάρχουν πολλοί φίλοι. Μπορεί και 100. Σύντροφος είναι ένας. “Μαμά είναι μόνο μία”. Ναι σωστά. Αλλά η μητέρα σου ποτέ δεν θα σου προσφέρει αυτό που θα σου προσφέρει ο σύντροφος σου. Πατέρας επίσης είναι ένας. Αλλά πάλι δεν μπορεί να σου δώσει αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να σου δώσει ο σύντροφος σου.


Πρόσεξε καλά, ας διαχωρίσουμε κάτι: Στη ζωή μας υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι, που όταν ταυτιζόμαστε με αυτούς τους κάνουμε δικούς μας, και τους επιβεβαιώνουμε. Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το πάθος, καταρχήν όσο περνάνε τα χρόνια δεν υπάρχει, και δεύτερον το πάθος με τα πολλά χρόνια μιας σχέσης φεύγει. Λάθος!

Αυτό που φεύγει είναι το πάθος για τη ζωή μας. Για τη ζωή σου. Για τη ζωή μου. Όταν σταματήσω να έχω πάθος με μένα, με τη ζωή μου, με τα όνειρα μου, τότε θα σταματήσω να έχω πάθος με τον σύντροφο μου.

Δεν σβήνει το πάθος με τον σύντροφο μας.. σβήνει το πάθος με τον εαυτό μας.

Έτσι λοιπόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να βρεις το πάθος μέσα σου για τη ζωή. Γιατί το πάθος της ζωής σου είναι αυτό που μέσα σου θα  δημιουργήσει εκείνη την ενέργεια, εκείνη την φλόγα, για να  αναδημιουργήσεις την σχέση σου. Και ξέρεις γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναδημιουργήσεις την σχέση σου με τον σύντροφο σου;

Γιατί με κανέναν άλλον άνθρωπο σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις ένα πράγμα: Έρωτα!


Και όταν λέω έρωτα δεν εννοώ με μια κοπέλα ή με έναν άνδρα για μια στιγμή. Ένα πεντάλεπτο sex. Αυτό δεν είναι τίποτα. Μέσα από την ερωτική επαφή, την ερωτική διαδικασία, είναι μία στιγμή που αποκτάμε πρόσβαση σε κάτι απεριόριστο. Αλλά αυτό μπορεί να το βιώσει ένας άνθρωπος μόνο όταν μπορεί να απολαμβάνει τον έρωτα. Που σημαίνει η σεξουαλική επαφή μαζί με την συναισθηματική αυτοπραγμάτωση.

Οπότε λοιπόν πολλές φορές μην ψάχνεις από εδώ κι από εκεί να βρίσκεις λύσεις για την αυτοπεποίθηση σου, την αυτοεκτίμηση σου, τα οικονομικά σου, το πως πηγαίνει η καθημερινότητα σου, απλά άρχισε να βάζεις περισσότερο πάθος στη σχέση σου.

Και αν σε δυσκολεύει βάλε πρώτα πάθος στη ζωή σου και δώσε στην σχέση σου.

Αλλά υπάρχει ένας πολύ όμορφος τρόπος, που μπορείς να αλλάξεις την σχέση σου αν αυτή την στιγμή πάσχει και έχει προβλήματα. Και όταν λέω προβλήματα εννοώ κάθε φορά που τον βλέπεις να σε εκνευρίζει. Για παράδειγμα, τώρα βλέπεις το video, νιώθεις αυτή την θετική ενέργεια και θέλεις να πας να τον/την αγκαλιάσεις, να τον/την φιλήσεις, να περάσετε σούπερ αλλά την ώρα που θα τον δεις θέλεις να του περάσεις τον υπολογιστή στο κεφάλι.


Ένας λοιπόν πολύ όμορφος, απλός και αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξεις την σχέση σου, είναι να αλλάξεις την σεξουαλική σας διαδικασία. Την σεξουαλική επαφή σας. Να ξεκινήσετε μέσα από εκεί και αλλάζοντας την σεξουαλική επαφή σας, πρώτα την ποιότητα και μετά την συχνότητα, σιγά σιγά είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις την σχέση σου. Και όταν αλλάξεις την σχέση σου τότε μπορείς να αλλάξεις όλη σου τη ζωή.

Τόσο απλά είναι πολλές φορές τα πράγματα. Γιατί η αλήθεια είναι μέσα μας. Και η λύση. Αλλά οι άνθρωποι δεν ψάχνουμε μέσα μας την λύση. Ούτε στο απλό. Περιμένουμε την εκπληκτική ιδέα που κάποια στιγμή θα μας κατέβει ή θα μας την πει κάποιος γκουρού. Όχι. Λάθος.

Αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου ψάξε μέσα σου. Έχεις όλες τις λύσεις!

Απλά παίρνε ιδέες για να μπορείς να αυξάνεις τις προσλαμβάνουσες, για να μπορείς να συνθέτεις τα κομμάτια, και να δίνεις περισσότερες λύσεις για το ίδιο πράγμα το οποίο σε απασχολεί.

Έτσι λοιπόν το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βελτιώσεις την σχέση σου, να φέρεις πάθος στην σχέση σου. Για να φέρεις πάθος στην σχέση σου πρώτα βρες το πάθος για τη ζωή σε σένα. Και αν σε δυσκολεύει να φέρεις το πάθος στην σχέση σου εστίασε στην σεξουαλική επαφή σας.

Βελτιώνοντας την σεξουαλική επαφή σας, πρώτα την ποιότητα και μετά την συχνότητα, τότε θα δεις ότι σιγά σιγά όλα θα έρθουν μαλακά χωρίς καν να το καταλάβεις σε όλη σου τη ζωή!

Εμπιστεύσου με. Κάντο.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να διατηρήσεις υπέροχες σχέσεις με τους γύρω σου [Μέρος Α’]

Πως η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας

Αδυναμία συγκέντρωσης και πως επηρεάζει την εργασία σου

Πως να κατακτήσεις την επιτυχία και να βγεις από την στασιμότητα

Πως να απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις από τη ζωή σου

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης