Σεξουαλική επαφή.. Τι γνωρίζεις για την δύναμη της;

Σεξουαλική επαφή.. Τι γνωρίζεις για την δύναμη της;

Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!

Περίληψη:

Σεξουαλική επαφή.. Τι γνωρίζεις για την δύναμη της;

Τι πιο όμορφο σε αυτή την ζωή από τα μάτια του συντρόφου σου; Από την σχέση σου, τον άνθρωπο σου..

Tις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης, αυτοεκτίμησης, κρίσεις πανικού, προβλήματα οικονομικά, προβλήματα σε σχέση με φίλους, στην καθημερινότητα τους..

Aυτά είναι συμπτώματα έλλειψης μιας καλής σχέσης με τον άνθρωπο που αγαπάει..

Η σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι ίσως από τις πιο σημαντικές σχέσεις. Ο άνθρωπος που αγαπάς, η σχέση σου, ο άνθρωπος σου, ο σύντροφος σου, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου προσφέρει κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη Γη. Κανένας!

Συνήθως λέμε οι άνθρωποι ότι “Φίλος είναι μόνο ένας”..“Μαμά είναι μόνο μία”.. “Πατέρας επίσης είναι ένας”. Κανένας όμως δεν μπορεί να σου δώσει αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να σου δώσει ο σύντροφος σου..

Στην ζωή μας υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι που όταν ταυτιζόμαστε με αυτούς τους κάνουμε δικούς μας και τους επιβεβαιώνουμε. Πολλοί πιστεύουν ότι το πάθος, όσο περνάνε τα χρόνια δεν υπάρχει, και δεύτερον το πάθος μετά από πολλά χρόνια μιας σχέσης φεύγει. Λάθος!

Αυτό που φεύγει είναι το πάθος για την ζωή μας. Για την ζωή σου.. την ζωή μου.

Δεν σβήνει το πάθος με τον σύντροφο μας.. σβήνει το πάθος με τον εαυτό μας!

Το πάθος της ζωής σου είναι αυτό που μέσα σου θα σου δημιουργήσει εκείνη την ενέργεια, εκείνη την φλόγα, για να να “αναδημιουργήσεις την σχέση σου”.

Η ερωτική επαφή, η ερωτική διαδικασία.. η στιγμή εκείνη που αποκτάμε πρόσβαση σε κάτι απεριόριστο. Κάτι που μπορεί να το βιώσει ένας άνθρωπος μόνο όταν μπορεί να απολαμβάνει τον έρωτα.

Την συναισθηματική αυτοπραγμάτωση!

 

Οπότε λοιπόν, μην ψάχνεις από εδώ κι από εκεί να βρεις λύσεις, απλά άρχισε να βάζεις περισσότερο πάθος στη σχέση σου.. στην ζωή σου και δώσε στην σχέση σου.

Εάν αυτή τη στιγμή/περίοδο στη ζωή σου, η σχέση σου μπορεί να έχει προβλήματα, υπάρχει ένας απλός πολύ όμορφος, απλός και αποτελεσματικός τρόπος ..

Να θυμάσαι: Η αλήθεια και η λύση είναι μέσα μας..

Δες το βίντεο .. και βάλε το πάθος στη σχέση σου! Έχεις όλες τις λύσεις..

Εμπιστεύσου με. Κάντο...

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

 

 

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να διατηρήσεις υπέροχες σχέσεις με τους γύρω σου [Μέρος Α']

Πώς η κτητικότητα δημιουργεί τον φόβο της απώλειας

Αδυναμία συγκέντρωσης και πώς επηρεάζει την εργασία σου

Πώς να κατακτήσεις την επιτυχία και να βγεις από την στασιμότητα

Πώς να απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις από την ζωή σου

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

 

sexoualiki epafi

sexoualiki epafi

sexoualiki epafi

 

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.

Σεξουαλική επαφή.. Τι γνωρίζεις για την δύναμη της;

Τι πιο όμορφο σε αυτή την ζωή από τα μάτια του συντρόφου σου;

Του ανθρώπου που μοιράζεσαι την ζωή.

Γνωρίζεις ότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη αυτοεκτίμησης, κρίσεις πανικού, προβλήματα οικονομικά, προβλήματα στην σχέση τους με τους φίλους τους, στην καθημερινότητα τους, όλα αυτά είναι συμπτώματα της έλλειψης της καλής σχέσης με τον άνθρωπο που αγαπάει;

Η σχέση με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι ίσως από τις πιο σημαντικές σχέσεις. Ο άνθρωπος που αγαπάς, η σχέση σου, ο άνθρωπος σου, ο σύντροφος σου, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σου προσφέρει κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη Γη. Κανένας. Ούτε η μητέρα σου, ούτε ο πατέρας σου, ούτε ο Θεός, ούτε το παιδί σου, ούτε ο καλύτερος σου φίλος, ούτε ο κολλητός.

Αλλά συνήθως ξέρεις τι λέμε οι άνθρωποι; “Φίλος είναι μόνο ένας” Όχι, υπάρχουν πολλοί φίλοι. Μπορεί και 100. Σύντροφος είναι ένας. “Μαμά είναι μόνο μία”. Ναι σωστά. Αλλά η μητέρα σου ποτέ δεν θα σου προσφέρει αυτό που θα σου προσφέρει ο σύντροφος σου. Πατέρας επίσης είναι ένας. Αλλά πάλι δεν μπορεί να σου δώσει αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να σου δώσει ο σύντροφος σου.

Ποιο είναι αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να σου προσφέρει μόνο ο σύντροφος σου;

Πρόσεξε καλά, ας διαχωρίσουμε κάτι: Στην ζωή μας υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι που όταν ταυτιζόμαστε με αυτούς τους κάνουμε δικούς μας και τους επιβεβαιώνουμε. Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το πάθος, καταρχήν όσο περνάνε τα χρόνια δεν υπάρχει, και δεύτερον το πάθος με τα πολλά χρόνια μιας σχέσης φεύγει. Λάθος!

Αυτό που φεύγει είναι το πάθος για την ζωή μας. Για την ζωή σου. Για την ζωή μου. Όταν σταματήσω να έχω πάθος με εμένα, με την ζωή μου, με τα όνειρα μου, τότε θα σταματήσω να έχω πάθος με τον σύντροφο μου.

Δεν σβήνει το πάθος με τον σύντροφο μας.. σβήνει το πάθος με τον εαυτό μας.

Έτσι λοιπόν αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να βρεις το πάθος μέσα σου για την ζωή. Γιατί το πάθος της ζωής σου είναι αυτό που μέσα σου θα σου δημιουργήσει εκείνη την ενέργεια, εκείνη την φλόγα, για να πας να αναδημιουργήσεις την σχέση σου. Και ξέρεις γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναδημιουργήσεις την σχέση σου με τον σύντροφο σου;

Γιατί με κανέναν άλλον άνθρωπο σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να κάνεις ένα πράγμα: Έρωτα!

Έρωτας

Και όταν λέω έρωτα δεν εννοώ με μια κοπέλα ή με έναν άνδρα για μια στιγμή. Ένα πεντάλεπτο sex. Αυτό δεν είναι τίποτα. Μέσα από την ερωτική επαφή, την ερωτική διαδικασία, είναι μία στιγμή που αποκτάμε πρόσβαση σε κάτι απεριόριστο. Αλλά αυτό μπορεί να το βιώσει ένας άνθρωπος μόνο όταν μπορεί να απολαμβάνει τον έρωτα. Που σημαίνει η σεξουαλική επαφή μαζί με την συναισθηματική αυτοπραγμάτωση.

Οπότε λοιπόν πολλές φορές μην ψάχνεις από εδώ κι από εκεί να βρίσκεις λύσεις για την αυτοπεποίθηση σου, την αυτοεκτίμηση σου, τα οικονομικά σου, το πως πηγαίνει η καθημερινότητα σου, απλά άρχισε να βάζεις περισσότερο πάθος στη σχέση σου.

Και αν σε δυσκολεύει βάλε πρώτα πάθος στην ζωή σου και δώσε στην σχέση σου.

Αλλά υπάρχει ένας πολύ όμορφος τρόπος που μπορείς να αλλάξεις την σχέση σου αν αυτή την στιγμή πάσχει και έχει προβλήματα. Και όταν λέω προβλήματα εννοώ κάθε φορά που τον βλέπεις να σε εκνευρίζει. Για παράδειγμα, τώρα βλέπεις το video, νιώθεις αυτή την θετική ενέργεια και θέλεις να πας να τον/την αγκαλιάσεις, να τον/την φιλήσεις, να περάσετε σούπερ αλλά την ώρα που θα τον δεις θέλεις να του περάσεις τον υπολογιστή στο κεφάλι.

Άλλαξε την σχέση σου.. Άλλαξε την ζωή σου

Ένας λοιπόν πολύ όμορφος, απλός και αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξεις την σχέση σου είναι να αλλάξεις την σεξουαλική σας διαδικασία. Την σεξουαλική επαφή σας. Να ξεκινήσετε μέσα από εκεί και αλλάζοντας την σεξουαλική επαφή σας, πρώτα την ποιότητα και μετά την συχνότητα, σιγά σιγά είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις την σχέση σου. Και όταν αλλάξεις την σχέση σου τότε μπορείς να αλλάξεις όλη σου την ζωή.

Τόσο απλά είναι πολλές φορές τα πράγματα. Γιατί η αλήθεια είναι μέσα μας. Και η λύση. Αλλά οι άνθρωποι δεν ψάχνουμε μέσα μας την λύση. Ούτε στο απλό. Περιμένουμε την εκπληκτική ιδέα που κάποια στιγμή θα μας κατέβει ή θα μας την πει κάποιος γκουρού. Όχι. Λάθος.

Αν θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου ψάξε μέσα σου. Έχεις όλες τις λύσεις!

Απλά παίρνε ιδέες για να μπορείς να αυξάνεις τις προσλαμβάνουσες, για να μπορείς να συνθέτεις τα κομμάτια και να δίνεις περισσότερες λύσεις για το ίδιο πράγμα το οποίο σε απασχολεί.

Έτσι λοιπόν το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βελτιώσεις την σχέση σου, να φέρεις πάθος στην σχέση σου. Για να φέρεις πάθος στην σχέση σου πρώτα βρες το πάθος για την ζωή σε εσένα. Και αν σε δυσκολεύει να φέρεις το πάθος στην σχέση σου εστίασε στην σεξουαλική επαφή σας.

Βελτιώνοντας την σεξουαλική επαφή σας, πρώτα την ποιότητα και μετά την συχνότητα, τότε θα δεις ότι σιγά σιγά όλα θα έρθουν μαλακά χωρίς καν να το καταλάβεις σε όλη σου την ζωή!

Εμπιστεύσου με. Κάντο.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Αν βρήκες αξία σε αυτό το video κάνε Like, Subscribe εάν είσαι στο Youtube και μοιράσου το με τους φίλους σου για να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα της χαράς, της δημιουργίας, της έμπνευσης... Της ζωής που πραγματικά θέλουμε και αξίζουμε. Μιας ζωής αφθονίας σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Είσαι υπέροχος! Να ζεις με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο