ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Θα Ήθελες να Ξεπεράσεις την Κατάθλιψη;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” style=”1″ dimensions=”560×315″ width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ ipad_color=”black”]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS95cHFFVGZkYWQ0TQ==[/video_player]

[button_1 text=”%CE%95%CE%AC%CE%BD%20%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20.mp3%20%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%20%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BA%20%CE%B5%CE%B4%CF%8E” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/j2wkgxjjpung/s-ex4OM” new_window=”Y”/]

 

[divider style=”8″]

Θα Ήθελες να Ξεπεράσεις την Κατάθλιψη;

Μακάρι να μπορούσες να συνειδητοποιήσεις πως η κατάθλιψη είναι το μεγαλύτερο δώρο που σου έχει δώσει η ζωή.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι κατάθλιψη; Η κατάθλιψη δεν είναι τίποτα άλλο από μία κατάσταση του νου. Τόσο απλό. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για αγρίους τα οποία δημιουργούνται κάποιες φορές για κερδοσκοπικούς λόγους, κάποιες φορές λόγο άγνοιας, καθώς επίσης γιατί μπορεί να μας βολεύει.

Μην Παίζεις το Παιχνίδι Εταιριών που Κερδοσκοπούν από την Κατάθλιψη

Όμως εσένα δεν σε εξυπηρετεί τίποτα από αυτά τα τρία. Μην παίξεις το παιχνίδι κάποιων ανθρώπων που κερδοσκοπούν πάνω σε αυτό. Σκέψου πόσα φάρμακα πωλούνται αυτή την στιγμή για την κατάθλιψη.

Και για να είμαι σαφής δεν λέω ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά δεν χρειάζονται να πάρουν φαρμακευτική αγωγή αλλά αυτό που λέω είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζεται να πάρουν φαρμακευτική αγωγή και αυτό το βλέπω καθημερινά από τους ανθρώπους που έρχονται, που νόμιζαν ότι έχουν κατάθλιψη, που νόμιζαν ότι είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται με τίποτα και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα να είναι όλα καλά.

Και πρόσεξε, οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς να κάνουν coaching μαζί μου προσωπικό, αλλά παρακολουθώντας ένα online πρόγραμμα το οποίο έχω δημιουργήσει. Γιατί; Γιατί κατανοούν και αποκτούν την δύναμη. Πώς; Γνωρίζοντας το πως δουλεύουν τα πάντα. Το πως δουλεύουν τρεις εγκέφαλοι στον άνθρωπο, πως δουλεύουν οι συνειδητότητες του ανθρώπου και πολλά άλλα πράγματα τα οποία αναφέρω μέσα εκεί και τα εξηγώ βήμα προς βήμα.

[button_1 text=”%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CF%89%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%9C%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%20%CE%BC%CE%BF%CF%85″ text_size=”21″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”Y” subtext=”%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD%20%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7″ subtext_size=”19″ subtext_color=”#ffffff” subtext_letter_spacing=”0″ text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”21″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#2A8BF2″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/vimata-epityxias-nlp-4/” new_window=”Y”/]

 

Κατάθλιψη – Μια Κατάσταση του Νου

Όμως, η κατάθλιψη καταλαβαίνουμε πως είναι απλά μια κατάσταση του νου. Μια κατάσταση που εξυπηρετεί κάτι. Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, αυτό συμβαίνει. Ακόμα κι αν θέλω να το δω ή όχι, αυτό συμβαίνει. Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς αυτό συμβαίνει.

Τώρα πρόσεξε καλά, προτού έχεις την δική σου άποψη, εάν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στην ζωή σου μην βιαστείς να πεις ότι αυτό δεν ισχύει, ότι αυτό είναι υπερβολές, ότι αυτό είναι οτιδήποτε. Γιατί; Ο εγκέφαλος σου είναι εκπαιδευμένος πάνω σε αυτά τα τρία πράγματα που σου είπα. Οπότε:

#1 – Μην παίζεις το παιχνίδι κάποιων εταιριών που χρυσαφίζουν πάνω σε αυτό το κομμάτι.

#2 – Έτσι όπως κατάφερες να φέρεις την κατάθλιψη στην ζωή σου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείς να την διώξεις πίσω.

Αυτοίαση

Ο εγκέφαλος, ο άνθρωπος, έχει κάτι μαγικό. Λέγεται αυτοίαση. Αν η κατάθλιψη είναι ασθένεια, τότε όπως την δημιουργεί μπορεί να την διώξει ο άνθρωπος. Όπως συμβαίνει με ότι μπορεί να αντιμετωπίζει σε φυσικό επίπεδο.

Αλλά ένα πονηρό μυαλουδάκι μπορεί να πει “Ρε συ Μάνο υπάρχουν κάποιες ασθένειες τις οποίες δεν μπορούμε να τις κάνουμε κάτι”. Μεγάλη ιστορία αυτό, μεγάλη συζήτηση, θα συμφωνήσω. Σ’ αυτή λοιπόν την μικρή κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι άνθρωποι, είναι αυτοί που θα πρέπει να πάρουν φαρμακευτική αγωγή όπως είπαμε παραπάνω.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως που παθαίνουν κάτι στην καθημερινότητα όπως ρίγη, πονόδοντο, πονοκέφαλο, στομαχόπονο, κ.ο. μπορούν να κάνουν κάτι. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι αναλογικά που έχουν κατάθλιψη μπορούν να κάνουν κάτι αλλά δεν ξέρουν πως να το κάνουν.

vimata_epityxias

Αν κάτι δεν ξέρεις πως να το κάνεις, πώς θα το κάνεις;”

Η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: “Αν κάτι δεν ξέρεις πως να το κάνεις, πώς θα το κάνεις;”.

Ναι ρε συ Μάνο έχεις δίκιο αλλά ξέρεις τι γίνεται; Εγώ έχω πάει σε ειδικούς και δεν έχει θεραπευτεί η κατάθλιψη”. Ok. Και;

Θα σου πω ότι προτού βρω τον λογιστή μου άλλαξα δεκατέσσερις ειδικούς λογιστές. Δεν λέει τίποτα αυτό. Μην κρύβεσαι πίσω από την ταμπέλα ότι “Α! Αυτός είναι ειδικός”, “Α! Αυτός ξέρει”. Δεν παίζει ρόλο. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το εξής: Χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πως μέσα σου έχεις απεριόριστη δύναμη και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι την γνώση σου να την βγάλεις προς τα έξω.

Όμως πρώτα χρειάζεται να απαντήσεις σε μία ερώτηση: “Είναι σημαντικό για εσένα να απελευθερώσεις την κατάθλιψη;”. Εάν όχι, ξέχασε το. Κλείσε το Video και συνέχισε να κάνεις ότι έκανες. Εάν ναι, τότε πάρε μία απόφαση. Τι χρειάζεται να θυσιάσεις, να δώσεις, έτσι ώστε να πάρεις πίσω την ζωή σου; Να πάρεις την χαρά, την δύναμη σου, ότι είναι αυτό που πραγματικά σου αξίζει και πρέπει να έχεις στην ζωή σου;

Γεννήθηκες για να απολαμβάνεις την ζωή

Γεννήθηκες για να απολαμβάνεις την ζωή, για να μπορέσεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Έχεις γεννηθεί για έναν σκοπό. Και ο λόγος που έχεις κατάθλιψη είναι γιατί δεν υπηρετείς τον σκοπό σου.

Φαντάσου μια μηχανή με πάρα πολλά γρανάζια. Αν ένα γρανάζι φύγει από την θέση του και ανακατευθεί με το άλλο τότε η μηχανή θα καταστραφεί. Θα τσαλακωθεί το ένα γρανάζι με το άλλο. Θα σπάσουν τα “δόντια”, θα γίνει χαμός.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο λόγος που βιώνεις αυτό είναι γιατί δεν υπηρετείς κάτι μεγαλύτερο. Τον σκοπό της ζωής σου. Και αν αυτό δεν το πάρεις χαμπάρι, δεν το αποφασίσεις, δεν το καταλάβεις, δεν το συνειδητοποιήσεις και συνεχίσεις να παίζεις πάρα πολύ χαμηλά η κατάθλιψη δεν θα φύγει ποτέ. Γιατί έχεις γεννηθεί γι’ αυτό που κάνεις τώρα. Δεν υπάρχει άνθρωπος, ούτε ένας άνθρωπος, που να είναι ευθυγραμμισμένος με τον σκοπό της ζωής του και να βιώνει κατάθλιψη.

[button_1 text=”Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”80″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#00BDD0″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://www.manolisischakis.gr/coaching-online-course-10-2/” new_window=”Y”/]

 

Βρες τι πραγματικά θέλεις

Τα πράγματα είναι απλά. Βρες τι πραγματικά θέλεις. Ξέχνα την κατάθλιψη. Υπέθεσε ότι δεν έχεις κατάθλιψη. Τι χρειάζεται να κάνεις; Αυτό είναι που θα σε απελευθερώσει και θα σου δώσει όλο το δυναμικό που έχεις μπροστά σου στην ζωή σου και θα σε βοηθήσει να ευθυγραμμιστείς με το όνειρο σου και να ζήσεις γαλήνιος και ευτυχισμένος απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.. Να Ζεις με Πάθος!

Είσαι υπέροχος!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα:

Οι #3 Πυλώνες της Επιτυχίας

Η Επιμονή είναι το Κλειδί της Επιτυχίας

Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι θέμα απόφασης! Μάθε ΠΩΣ?

Πώς μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου;

Πώς επηρεάζεται η υγεία σου από το άγχος και την ανησυχία

 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

[Παραπάνω βρήκες ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια – χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ]

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις