Γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε συμβουλές και ρητά για την επιτυχία;

Γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε συμβουλές και ρητά για την επιτυχία; nlp μανωλης ισχακης holistic result coaching

Σου αρέσει να διαβάζεις συμβουλές και ρητά επιτυχίας; Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει. Πολλοί αναζητούν στο Internet κάθε μέρα  συμβουλές σχετικά με την επιτυχία. Αυτό είναι λογικό. Όλοι θέλουμε την επιτυχία και όλοι θέλουμε να οδηγηθούμε στην επιτυχία.

Διαβάζοντας μερικά αποσπάσματα σχετικά με την επιτυχία, γεμίζουμε έμπνευση και ενέργεια ενώ ξυπνάει μέσα μας, η επιθυμία για να προχωρήσουμε στη ζωή και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις παρατηρήσει,  σχεδόν κάθε ιστοσελίδα στις μέρες μας, περιέχει θέματα ποικίλης ύλης και οι συμβουλές για το πως να πετύχεις είναι ανάμεσα τους. Και αυτό είναι τέλειο γιατί έτσι μπορείς να βρεις και να  επιλέξεις την συμβουλή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ποιες είναι όμως οι συμβουλές για την επιτυχία, πώς ορίζονται και γιατί είναι τόσο αγαπητές από τον κόσμο που δεν σταματάει να τις αναζητά;

Οι συμβουλές ή αλλιώς ρητά για την επιτυχία, είναι ιδέες σοφών ανθρώπων που ανοίγουν το μυαλό και την σκέψη μας σε νέες ιδέες, ορίζοντες και προοπτικές. Είναι σύντομες προτάσεις που περιέχουν σοφία και χρήσιμες συμβουλές οι οποίες μας παρακινούν, μας εμπνέουν και μας ενθαρρύνουν.

Οι άνθρωποι, αναζητούν και αγαπούν να διαβάζουν αυτές τις συμβουλές επειδή χρειάζονται, έχουν ανάγκη για ενθάρρυνση και κινητοποίηση. Όλοι απολαμβάνουμε να διαβάζουμε αποσπάσματα που διώχνουν μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας και μας γεμίζουν ελπίδα.


Θα έχεις σίγουρα προσέξει, ότι σε πολλά γραφεία υπάρχουν αυτοκόλλητα στους τοίχους, με διάφορα ρητά και συμβουλές. Ίσως να έχεις κολλήσει κι εσύ κάτι τέτοιο στον δικό σου τοίχο. Συνειδητά ή ασυνείδητα, αυτό σε κάνει να διαβάζεις το συγκεκριμένο ρητό, την συγκεκριμένη συμβουλή πολλές φορές κάθε μέρα. Ακόμα και αν μετά από κάποιο διάστημα το έχεις συνηθίσει, και σταμάτησες  να δίνεις συνειδητά σημασία σε αυτό, παρ’ όλα αυτά τα μάτια και το μυαλό σου, το υποσυνείδητο σου το βλέπουν.

Με αυτό τον τρόπο τα αποσπάσματα σχετικά με την επιτυχία, τους στόχους, την υγεία ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, επηρεάζουν το μυαλό και τη συμπεριφορά μας. Οι λέξεις που διαβάζεις μπαίνουν στο μυαλό σου, το οποίο τελικά τις δέχεται και σε κάνει να σκέφτεσαι και να ενεργείς σύμφωνα με αυτές.

Αυτά τα αποσπάσματα, τα γεμάτα έμπνευση αποσπάσματα, μας θυμίζουν να είμαστε θετικοί και να περιμένουμε το καλύτερο. Είναι πολύτιμα στις δύσκολες στιγμές αλλά το ίδιο πολύτιμα είναι και στις καλές εποχές. Μας ενθαρρύνουν, μας εμπνέουν, και δυναμώνουν μέσα μας την επιθυμία να πετύχουμε ότι επιθυμούμε.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Το δωρο μου που εισαι εδω

holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, απαραίτητες αξίες ενός αποτελεσματικού ηγέτη. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Από μία καινούργια παρέα, μέχρι ένα νέο φλερτ ή ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, οι σκέψεις που θα κάνουμε μετά την πρώτη γνωριμία …

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα! life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.Rebecca Muller, Συντάκτρια Thrive Global Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις: -Πόσο σε επηρεάζουν οι …

Επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, ας τα αποκωδικοποιήσουμε. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Η επικοινωνία είναι μία θεμελιώδης ικανότητα του ανθρώπου.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει ζωή. Επικοινωνούμε μεταξύ μας με την έννοια του ότι δείχνουμε στάσεις …

Τί είναι η ευκαιρία ζωής; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Έχουμε την ευλογία κάθε μέρα  να αντικρίζουμε τον ήλιο που ανατέλλει.  Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα …