5 κανόνες για να βρεις τον σύντροφο των ονείρων σου

#5 κανόνες για να βρεις τον σύντροφο των ονείρων σου

Σε κάθε κοινωνικό περιβάλλον, είτε οικογενειακό, είτε φιλικό, είτε επαγγελματικό, θα συναντήσεις ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες οι οποίοι είναι μόνοι τους και αναζητούν έναν σύντροφο. Ονειρεύονται την στιγμή που θα τον συναντήσουν. Ονειρεύονται τον άνθρωπο αυτό, το ιδανικό τους ταίρι, και όλα όσα θα κάνουν μαζί. Όλα όσα θα ζήσουν μαζί. Όλα όσα θα ονειρευτούν και θα δημιουργήσουν μαζί!

Αυτές οι σκέψεις και τα όνειρα για το ιδανικό τους ταίρι, γίνονται ο οδηγός τους στην αναζήτηση συντρόφου.. Αναζητούν κάποιον που θα τους κάνει να χαμογελούν και που θα φέρει χρώμα στην ζωή τους. Τείνουν να εξιδανικεύουν τον σύντροφο που θέλουν στην ζωή τους! Και δυστυχώς κάποιες φορές αυτό αντί να τους ενθαρρύνει, τους αποθαρρύνει.

Προσπαθούν να βρουν τον ιδανικό για αυτούς σύντροφο και όταν δεν τον βρίσκουν κατακλύζονται από συναισθήματα μοναξιάς, θλίψης, απογοήτευσης και απελπισίας.

Ωστόσο, όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, δεν βοηθάνε σε καμία περίπτωση στην επίτευξη του στόχου σου να βρεις τον σύντροφο των ονείρων τους.. Αντιθέτως.. Τον δυσκολεύει..

webinar_online

Εύχομαι να έχεις βρει τον σύντροφο των ονείρων σου και να περνάτε υπέροχα! Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει ήδη στην ζωή σου τότε συνέχισε να διαβάζεις..

Παρακάτω θα βρεις #5 απλούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να βρεις και να φέρεις κοντά σου το σύντροφο των ονείρων σου! Και να θυμάσαι: Η καλύτερη προσέγγιση είναι να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου και να επιτρέψεις στον άνδρα / γυναίκα των ονείρων σου να εισέλθουν..

# 1 – Σταμάτα να αναζητάς τον τέλειο σύντροφο

Αναζητώντας τον ιδανικό σου σύντροφο έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους. Σε κάποια πράγματα αισθάνεσαι ότι ταιριάζεις με τον άλλον, σε κάποια άλλα όχι. Και όταν πέσεις πάνω στις πρώτες διαφορές λες “Δεν είναι αυτό που θέλω. Αυτό που ονειρεύτηκα”.

Αυτό είναι όμως λάθος.. Σε οδηγεί στο να απορρίψεις έναν άνθρωπο, χωρίς να του δώσεις καν την ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή έχει ένα διαφορετικό στιλ ή τρόπο σκέψης από αυτόν που εσύ έχεις συνηθίσει, ή διαφορετικά ενδιαφέροντα..

Εδώ θέλω να σου πω ένα μυστικό: Οι σχέσεις χτίζονται. Δεν υπάρχει τέλειος σύντροφος και ούτε εσύ είσαι ο τέλειος σύντροφος για τον άλλον μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι.

Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις ήδη πως αναζητώντας τον τέλειο σύντροφο απλά δεν θα τον βρεις. Για την ακρίβεια θα τον βρεις.. Αλλά δεν θα τον βρεις έτοιμο, τέλειο, άψογο, με το που θα τον γνωρίσεις.. Οι σχέσεις χτίζονται.. Και οι άνθρωποι αλλάζουν και αναδιαμορφώνονται. Εξελίσσονται. Όπως και οι σχέσεις!

Προς Θεού δεν σου λέω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει ο τέλειος σύντροφος του άλλου. Σίγουρα όχι. Αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται να έχεις την καρδιά σου ανοιχτή και να μην απορρίπτεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν ήταν όπως τον είχες ονειρευτεί. Υπάρχει ο κίνδυνος ο σύντροφος των ονείρων σου να είναι εκεί που είσαι τώρα κι εσύ να τον προσπεράσεις.. Και δε νομίζω πως θα το ήθελες.

# 2 – Εστίασε στον εαυτό σου

Εφόσον έχεις σταματήσει να σπαταλάς ενέργεια αναζητώντας τον ιδανικό σου σύντροφο αφιέρωσε ενέργεια σε κάτι άλλο που είναι πολύ σημαντικό: Επικεντρώσου σε εσένα. Εστίασε σε εσένα. Νιώσε καλά με εσένα..

Τι όφελος θα έχεις από αυτή την διαδικασία; Ας δούμε μερικά από τα οφέλη:

  1. Θα είσαι πιο ευτυχισμένος/η, πιο σίγουρος/η και πιο ανεξάρτητος/η. Αυτό, το ξέρεις ήδη, είναι κάτι που μαγνητίζει τους άλλους.

  2. Θα μπεις σε μια διαδικασία να γίνεις η καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού σου.

  3. Η εστίαση στον εαυτό σου και σε πράγματα που είναι στο χέρι σου να κάνεις για τον εαυτό σου θα σε βγάλει από τα αρνητικά συναισθήματα και την μοναξιά. Θα σε βγάλει από την στασιμότητα..

Τι μπορείς να κάνεις:

  • Βελτίωση υγείας / διατροφής / φυσικής κατάστασης

  • Χόμπι

  • Ταξίδια

  • Εκπαίδευση σε κάτι νέο (π.χ. σεμινάρια υπολογιστών, χορός, ξένες γλώσσες κλπ)

  • Οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε γεμίζει θετική ενέργεια

Που ξέρεις; Μπορεί κάνοντας κάτι από τα παραπάνω για εσένα, να πέσεις πάνω στον σύντροφο των ονείρων σου και όλα να εξελιχθούν μαγικά και υπέροχα!

# 3 – Σταμάτα να αναζητάς το άλλο σου “μισό”

Τώρα που είσαι εστιασμένος/η στον εαυτό σου, ανεξάρτητος/η και ολοκληρωμένος/η, είμαι σίγουρος πως αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεσαι έναν σύντροφο για να σε ολοκληρώσει. Δεν χρειάζεσαι έναν σύντροφο ως το άλλο σου “μισό”.

Τι εννοώ: Όταν αναζητάς έναν σύντροφο για να νιώσεις ευτυχία και ισορροπία στην ζωή σίγουρα το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Τις περισσότερες φορές αυτό θα οδηγήσει σε μία ασταθή σχέση..

Αναζητάς έναν σύντροφο που θα σταθεί πλάι σου όχι με το να γίνει στήριγμα σου ούτε κι εσύ δικό του. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο μου μαζί, ως δύο άνθρωποι ολοκληρωμένοι θα προχωράτε στην ζωή δίπλα δίπλα. Όχι ανθρώπους που θα βαδίζουν πίσω ή μπροστά σου!

# 4 – Άσε πίσω το παρελθόν σου

Το παρελθόν έχει μια τάση να επηρεάζει κάποιες φορές το παρόν και το μέλλον μας. Τι θέλω να πω όμως σχετικά με το παρελθόν και την σχέση που θέλεις να δημιουργήσεις όταν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο; Αυτό που θέλω να πως είναι ότι πρέπει να έχεις ελευθερωθεί απόλυτα από το παρελθόν σου και τα κατάλοιπα που αυτό έχει αφήσει. Μπορεί να προδόθηκες από κάποιον/α.. Μπορεί να απογοητεύτηκες.. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό.. Μην αφήνεις το παρελθόν σου να παρεμβάλλεται στην σχέση που θέλεις να δημιουργήσεις.

Δημιούργησε χώρο και χρόνο ελεύθερο για τον σύντροφο και την σχέση που θα έρθει. Κάποιες φορές οι δισταγμοί μας, ο φόβος και η ανασφάλεια τα οποία προέρχονται από κάποια παλαιότερη σχέση μας μπορεί να σταθούν εμπόδια, να γίνουν βαρίδια, στο να βρεις τον σύντροφο των ονείρων σου. Μην το επιτρέψεις!

# 5 – Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου

Πλέον δεν ψάχνεις ενεργά για τον σύντροφο των ονείρων σου. Και φυσικά δεν θα έρθει απλά να πέσει στην αγκαλιά σου. Τι χρειάζεται να κάνεις; Χρειάζεται να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου. Άκου την καρδιά σου. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πότε πρέπει να κάνεις κάτι και τι είναι αυτό.

Όταν θα συναντήσεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα θα το νιώσεις βαθιά μέσα σου. Μερικές μικρές ενέργειες μπορεί να αλλάξουν όλη σου την ζωή. Μπορεί να είναι απλά ένα χαμόγελο. Μπορεί να είναι απλά ένα αστείο που θα μοιραστείτε.. Ότι κι αν είναι αυτό θα είναι το κλειδί για μια υπέροχη διαδρομή μέσα σε μια υπέροχη σχέση!

Να θυμάσαι πως είσαι υπέροχος/η!

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Συμπληρωματικά άρθρα και Video:

Συγχώρεση: Πώς να μάθεις να συγχωρείς και γιατί χρειάζεται

Να είσαι ο εαυτός σου: Το μυστικό που δίνει πάθος στις σχέσεις σου

#8 πράγματα που μπορείς να μάθεις μέσα από μια καλή σχέση

Εάν θέλεις να μάθεις τις τεχνικές του νευρογλωσσικού προγραμματισμού ~ NLP όπως διδάσκονται στο American board of NLP και να γίνεις ο coach του εαυτού σου τότε κάνε κλικ εδώ

 

anakaliptontas

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο